ZTC

Volimo dobre  preporuke! Kad stigne poziv u našu redakciju, a tiče se nekih novih pozitivnih inicijativa jedva čekamo otkriti o čemu se točno radi i prenijeti vijest našim čitateljicama i čitateljima. Ovoga puta isključivo čitateljicama jer ovo je vijest za sve naše damice. U Rubešima, nedaleko Kastva, svoja je vrata otvorio novi studio za vježbanje, JUMP IN iza kojeg stoji mlada, poduzetna, zanimljiva, simpatična i energična Ivona Butković. Ivona je pripremila brojne zanimljivosti, a što sve krije u svom rekreativnom centru otkriva za Stiluetu…

Novo mjesto u gradu! Čestitamo! Što sve imate u svojoj ponudi?

Novo,novo da 😀 S obzirom da sam Master trener za PILOXING program imamo za sada dva od četiri  programa PILOXING Akademije, a to su PILOXING SSP I PILOXING Barre. Uskoro ćemo imati sva četiri programa u ponudi. Također, u ponudi imamo Pilates i  Body Workout programe.

Ivona Butković

 

Pratimo sve putem Facebooka i čini nam se da ste krenuli vrlo aktivno i da su vas žene već prepoznale, koliko je osim dobrih programa, lijepog prostora bitna i ta jedna dobra energija koja se osjeti već na prvi pogled i već prvi imenu – dinamično je, energično i ima taj jedan fini imperativ u nazivu!

S obzirom da su polaznice ženske populacije naravno da je jako bitan prostor i programi prilagođeni njihovim potrebama, a jako je bitan odnos trenera i polaznice. Ljubaznost, pozitiva i briga o svakom polazniku. Ja sam inače osoba puna energije, želje i volje za radom, volim raznovrsne treninge i pozitivu i to sve pokušavam prenijeti na moje polaznice.

Za sada nam ide jako dobro, grupe se pune nevjerojatnom brzinom i dobro smo prihvaćeni, javljaju se žene svih dobnih skupina!

Sada je idealan početak usvajanja dobrih navika i  vježbanja, kako se natjerati, početak je najteži?

Kako se natjerati? Pa mislim da je bitno probati više programa, pronaći onaj idealan za sebe koji osobu ispunjava. Svima je prvi korak najteži zato je dobro možda povesti nekoga sa sobom i biti motivacija jedan drugome. Bitan je jako taj prvi mjesec izgurati i ne izostajati, biti uporan i onda jednostavno sve dođe na svoje. Kad shvatite da se dobro osjećate i da ste izdvojili samo sat vremena za sebe za nešto dobro, pozitivno to je to. Nekad je teško dignuti se s kauča i pokrenuti, promijeniti navike i naći slobodno vrijeme za trening, ali za sve se nađe vremena ako nešto želiš i voliš. Ja kao instruktor volim razgovarati sa svojim polaznicama i tjerati ih da dolaze, motivirati ih non-stop, hvaliti ih kad se vide pomaci i onda one nekako shvate i „navuku“ se na treninge.

Ma bitno je samo krenuti i biti uporan, a kasnije to sve dođe na svoje i postane  normalno 2-3 puta tjedno provodite vrijeme rekreirajući se.

Među našim čitateljicama puno je mladih majki koje sigurno imaju probleme s bolovima u leđima kao i zaposlenih žena koje puno sjede. Što bi iz svog programa preporučila ovim skupinama?

Pa svakako bih  preporučila  neke programe manje agresivne, možda Pilates ili Piloxing Barre. Nikako neke teške i intenzivne programe u startu. Treba se prvo malo ojačati, ući u trening i zavoljeti ga, a kasnije se uvijek možete odlučiti za neki jači program. Bitno da je rekreacija opuštajuća i da vas ispunjava, a ne da vam je muka od nje i da vas nakon toga sve boli.
 

U subotu, 03.02., JUMP IN WITH IVONA priprema i PROMO DAN, je li to najbolja prilika da svi dođu, pogledaju kako izgledaju programi i naravno – pitaju što god ih zanima?

Naravno! PROMO DAN je otvoren za sve zainteresirane i potpuno besplatan! Imat ćemo 3 promo treninga, PILOXING SSP, PILOXING Barre i JUMP In workout. Broj u grupama je ograničen i rezervacijom mjesta sudjelujete u našoj tomboli „besplatne članarine“ da vas još malo potaknemo da nam se pridružite,  pogledate što nudimo jer možda baš mi imamo idealan program i termin za vas s obzirom da se svi naši termini mogu kombinirati onako kako vama najviše odgovora, tako da nema  više izlika.

Ivona, hvala što si nam otkrila više o programima, ono što moramo istaknuti je dostupan parking koji je danas često nedostatak nekih dobrih mjesta, želimo ti puno sreće u radu, pratit ćemo te, a svima vama preporučamo da u subotu uzmete prijateljicu, majku, sestru pod ruku i pravac Rubeši, pogledajte kako izgledaju treninzi i donesite dobru odluku o vježbanju. I um i tijelo bit će vam zahvalni!

JUMP IN with IVONA, Rubeši 5, 51215 Kastav

kontakt: 099 412 4606

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar