Ivana Slavica Vunić predstavila raskošnu božićnu kolekciju
I

Ivana Slavica Vunić (Ivana Nakit Šibenik Design) jedna je od najpoznatijih domaćih dizajnerica nakita. Dame često upravo njezine komade biraju za svoj najposebniji dan u životu, za neku prigodu kada žele zasjati u punom sjaju, ali i za svakodnevne izlaske. U deset godina postojanja brenda Ivana ni sama ne zna koliko je različitih žena nosilo njezin nakit, ali zna da je broj velik! 

Na društvenim mrežama prati je 60 000 žena, njezin nakit nosile su neke od najpoznatijih Hrvatica, a žene koje joj jednom daju povjerenje, često se vraćaju po nove komade nakita.

Rajfovi su hit

Još od malih nogu sam nešto spajala i ukrašavala, vidjelo se još tada da će nešto iz toga u budućnosti proizaći, bilo je samo pitanje vremena. Sve je počelo kada sam vidjela da pozamašne svote novca trošim upravo na nakit jer ga i sama rado nosim. I od tuda je krenula ideja da krenem sebi raditi nakit. Sada sam tu gdje jesam. Oduvijek sam željela raditi nešto svoje, na što ću sutra biti ponosna i sretna, pa makar kao hobi. Raditi posao koji volim, a ujedno i posao koji će usrećivati ljude, jer sve smo mi žene iste kada kupimo nešto novo. Deset godina nakon ne mogu zamisliti u koji posao se ovo pretvorilo. Sad me doslovno traže na sve strane i doslovno trebam dobro pojačanje o kojem već dugo razmišljam. Mušterijama nije problem čekati i po mjesec dana jer znaju kakav rad će dobiti – priča nam Ivana kod koje postoje i liste čekanja.

‘Radim dok ne padnem’

Posao, obitelj, izrada nakita…pronađe li uopće vremena za sebe, pitamo je.

– Ne vjerujem baš toliko u balansiranje.  Radim dok ne padnem. Znam da to nije dobro i ne bih preporučila taj tempo, ali ja trenutno ne znam drugačije  Preko tjedna je ludi tempo, a vikend obavezno odvojim za obitelj za neki izlet, druženje s prijateljima ili slično. Znaju i vikendi biti često radni, ali trudim se koliko god mogu iako teško uz sve obaveze uvijek odvojiti svoje vrijeme za najbliže. Možda jednom nakit bude moj jedini posao jer to je moja prva ljubav– objašnjava nam. To je ono što volim.

Broj napravljenih komada nakita ne zna ni približno, ali isto tako pravi je Sofijin izbor izabrati onaj najdraži jer, kako nam kaže, svaki komad je poseban.

Krasne velike naušnice

Nova  kolekcija

Prije nekoliko dana Ivana je predstavila novu kolekciju koja sadrži svečane naušnice, rajfove i ogrlice.naštitno lice nove kolekcije je Željka Prebanda, fotografije potpisuje Sanja Lydia Kulušić, make-up Nives Ljeljak, frizuru Nikolina Barišić iz Coco studio hair studio, haljine su iz šibenskog butika Cecily.

Složni smo u jednom, a to je da je i 2021. bila poprilično izazovna u svim aspektima življenja. Pa ipak, nadolazeće blagdansko vrijeme nekako budi nadu da će ova godina uskoro biti iza nas i da ćemo u narednu proživjeti zahvalni što smo prošli većinu izazova i ostavili ih iza sebe.

Božić  je uvijek najljepše doba godine i nema razloga da ovaj bude iznimka. Štoviše, ako nam je ikada bila potrebna toplina, ljubav, razumijevanje, to je za ovaj Božić. Tu atmosferu će kreirati i za ove blagdane uz pomoć božićnog nakita koji Vas očekuje upravo u ovoj novoj kolekciji nakita.

Foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci