Ivana Plechinger u Ogranku Trsat predstavlja ”Da sam ovo barem znala ranije”
I

U četvrtak 26. 1. u 18 sati u Ogranku Trsat Gradske knjižnice Rijeka gostovat će Ivana Plechinger s knjigom “Da sam ovo barem znala ranije”.

Prijava je obvezna ispunjavanjem online obrasca ovdje.

Da smo barem moćne životne istine znali ranije, neke teške situacije nikad nam se ne bi dogodile. U trenutku u kojem se suočavamo s teškoćama, nismo u stanju sagledati širu sliku, ne vidimo rješenje svojih nedaća i mislimo da nam nema pomoći. Uvjereni smo da se loše stvari događaju samo nama i da smo za to krivi sami.

Da to nije tako, uvjerit ćete se kad pročitate novu knjigu Ivane Plechinger u kojoj nas svojim iznimnim optimizmom uči kako na život gledati i s druge strane. Ivana nam pokazuje putem vlastitih primjera, kako je sama proživjela i preživjela neke od najtežih životnih situacija, i ujedno daje konkretne savjete o tome kako da si pomognemo kad se idući put nađemo pred raznim izazovima koji su sastavni dio našeg životnog puta.

Nakon što je svojim prvijencem za samopomoć Ono što ostaje, uvijek ljubav je oduševila brojne čitatelje, Ivana Plechinger nudi nam nastavak svoje velike uspješnice.

Da sam ovo barem znala ranije knjiga je nakon koje ništa više neće biti isto, ni vi ni vaš život, knjiga koja će vas napokon podsjetiti na sve vaše istine koje vam mogu pomoći da živite mirnije, sretnije i pametnije. Ova jedinstvena knjiga oduševit će vas svojom iskrenošću i toplinom i primiti vas u naručje pružajući utjehu i nadu kad vam najviše budu trebale.

Tekst: PR

Fotografije: Facebook/ Ivana Plechinger 

Prethodni tekst – ZA SVE KOJI SE VOLE IZGUBITI U DOBRIM KNJIGAMA. „IZGUBLJENA SESTRA“ NOVI JE HIT DINAH JEFFERIES.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci