Planer za štednju s potpisom Ivane Galic potiče da vodite financije i uživate u procesu
P

Složit ćemo se da su došla neka vremena u kojima na naše financije trebamo posebno pripaziti, koji put je to jako teško pa je fizičko odvajanje novca možda najsigurnija opcija za štednju. Ivana Galic, iz Zagreba je vlasnica brenda Kreativni rusvaj i bavi se izradom personaliziranih planera za štednju. Nama je ovaj projekt prefora i odlučili smo dati Ivani priliku da se predstavi!

Predstavite nam se! Tko ste, što ste, odakle ste? 

Pozdrav, ja sam Ivana Galic i vlasnica sam brenda Kreativni rusvaj. Imam 31 godinu, iz Zagreba sam i po struci sam grafičarka dorade/web dizajnerica. Osim redovnog posla, izrađujem planere za štednju.

Planeri za štednju, uvjereni smo, svima trebaju! Što sve nudite u svom brendu Kreativni rusvaj?

U Kreativnom rusvaju nudimo planere za štednju i organizaciju. Sadržaj jednog planera je u potpunosti personaliziran prema željama kupaca. Naprimjer, tema planera može biti štednja za putovanje, vjenčanje, Božić ili jednostavno odvajanje novaca za bitne stvari u životu.

Kako je došla ideja o osnivanju brenda?

Ideju sam dobila kada sam vidjela planere za štednju na Tik Tok-u i poželjela jedan za sebe. No, nigdje u Hrvatskoj ga nisam uspjela pronaći pa sam ih odlučila sama izrađivati. Znala sam da su i ostale žene pomalo u ‘rusvaju’ i da nam je potrebna mala pomoć u štednji i organizaciji.

Tik Tok je baš inspiracija, i super nam je da vaš je ta društvena mreža potaknula na kreativan i poduzetnički iskorak.  Gdje crpite inspiraciju i motivaciju?

Inspiracija i motivacija dolazi prvobitno iz moje okoline. Iako smo u dobu kada sve plaćamo i sve radimo preko naših pametnih uređaja, još uvijek vidim da ljudi vole i žele vizualno i fizički raspolagati svojim novcem. Tako imamo veću kontrolu nad potrošnjom. Svjesno možemo odvojiti novac i organizirati naše financije te zaista uštedjeti za nešto što nam je bitno. A i nije loše imati zalihe kada nešto krene po krivu. Zato volim napraviti pretinac koji nosi naziv “Oh, s*anje“ ili “Za crne dane“ jer nikad se ne zna kad bi nas frižider ili perilica mogli izdati.

Definitivno se slažemo. Nismo samo jednom bili u takvoj situaciji… Kako izgleda izrada rokovnika/planera?

Nakon što se odabere boja i vrsta korica izrađujem natpise za pretince. Također, radim dizajn prve stranice na kojoj može pisati ime, neki natpis, citat ili neka slika. No najviše volim kad imam slobodu napraviti dizajn po svom izboru. Zato porazgovaram sa kupcima o tome što vole kako bi dobili svoj jedinstveni planer.

Kakve sve planere imate u ponudi?

Trenutno imamo na izbor tri vrste korica; od umjetne kože, od brušene kože ili prozirne. Osnovni paket ima tridesetak listova za pisanje, pretince za kartice i pretince za novac. Na taj osnovni paket se mogu nadodati različite kombinacije pretinaca i stranica za pisanje. Imamo pakete stranica po mjesecima ili tjednima. U principu ništa nije fiksno, sve je po željama.

Imate u planu neki novi asortiman ili kolekciju?

U budućnosti bih voljela dodati privjeske, male novčanike ili torbice koji bi također bili personalizirani. A ono što mi je sigurno iduće u planu su majice. Voljela bih svoje ideje, crteže i dizajne prenijeti na odjeću. Isto tako, za novu godinu će biti limitirano izdanje zidnih kalendara sa sarkastičnim komentarima o svakom mjesecu jer nam svima treba malo humora.

Svašta nam znači pripremaš! Imaš li neku poruku za kraj? 

Žonglirajući između redovnog posla, djeteta i njegove škole, treninga, logopeda i ostalih obaveza znala sam da neće biti lako, no bila sam sto posto sigurna da je to to. Nisam slušala nikog osim sebe i točno sam znala što želim. Samopouzdanje, bezuvjetna podrška supruga i najbolje prijateljice je učinilo da krenem ostvarivati svoje snove. I nadam se da je ovo samo početak.

Draga Ivana, i mi se od srca nadamo da je ovo samo početak, nastavljamo te pratiti i već gledamo dizajn rokovnika jer i mi počinjemo štedjeti! Svoj planer možete naručiti na Facebook stranici Kreativni rusvaj. 

Fotografije: Kreativni rusvaj

Prethodni tekst – Donosimo atmosferu s predstavljanja nove kolekcije brenda My Lovely Bag!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci