Iva Bruketa najbolje zna kako ljeto uklopiti u dizajn nakita
I

Riječka dizajnerica nakita Iva Bruketa svakim novim iskorakom oduševi svoju publiku i stekne nove klijentice. Ovoga puta ljeto kao neiscrpna inpiracija dizajnericu je nadahnulo na izradu unikatnih ogrlica i narukvica.

Inspiraciju kreativac može pronaći bilo gdje i bilo kada, no kao sto sam već istaknula – ljeto donosi neke nove momente. Posljednja kolekcija sa školjkama inspirirana je morem, ali i u razgovoru s mojom dragom prijateljicom i ambasadoricom Infinity designa – Ivanom Bilen Perić. U jednom od naših maratonskih razgovora (hahahaha) dosla sam ideju more “staviti” oko vrata i tako su nastala ogrlica “kvarnerska rapsodija”. Riječ je o ogrlici od imitacije ribarske mreže, ukrašenom skoljkama i morskim detaljima. Svaka je drugačija i svaka priča svoju morsku priču, a i uz najjednostavniju odjeću, pravi je ljetni modni dodatak. Mislite li i vi tako? Iva Bruketa, Inifinity Design
Naravno da mislimo tako, znamo da je tako, odličan izbor, spoj jednostavnosti i unikatnof rada uvijek donosi zanimljive modne odabire, ljeto je lako voljeti. Budi ono u nama neke neodoljive porive, kreativnost, ljubav, sreću, ljepotu življenja!
Ljeto je ono doba godine, kada sam i ja poput mnogih, opuštenija, sunce me cčni sretnom, veselom, a samim tim rađaju mi se mnoge ideje. Kako za sam nakit tako i općenito. Pogled prema moru, uživanje u ljepotama našeg Kvarnera i našeg mora nepresušna je inspiracija svakom kreativcu, tako i meni. Ne kažem da tijekom ostatka godine ideja nema, no ljeto donosi nesto posebno, veselije, razigranije. Nije ti tesko izaći bilo kad i bilo gdje, a ta ljetna vibra ono je sto i mene dodatno pokreće. Obiteljska druženja, druženja s prijateljima, odlazak na more, na mnogobrojne sajmove, susreti s ljudima iz cijeloga svijeta pune me dodatnom energijom i mogu slobodno reći da je upravo ljeto taj dio godine kada je moje kreativno stvaranje tesko zaustaviti. I zato bas tijekom ljeta mnogo je ideja za nove kolekcije. Iva Bruketa
Iva, slažemo se itekako! I tebi i svima ostalim koji nas čitaju želimo još puno prelijepih ljetnih trenutaka, neka nam se svima dobro te baterije napune za jesenske i zimske dane. Nakit je predstavila Lorena Basara Zupčić, a Ivin rad možete pratiti iputem službene FB stranice INFINITY DESIGN.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci