Iva Bruketa i Infinity Design pripremaju odlično druženje
I

Riječka dizajnerica nakita Iva Bruketa već je dobro poznato ime u Rijeci, ali i šire. Infinity design, iza kojega stoji sama Iva jedan je omiljenijih među djevojkama i ženama koje rado posežu za njezinim nakitom. A kako i ne bi kad se radi o ručno rađenom nakitu, s pečatom originalnosti i autentičnosti specifičnima za Ivu. Za one koji se još nisu imali prilike upoznati s njom i njezinim nakitom, sada je odlična prilika da to učine.

Ususret Valentinovu, u subotu 08. veljače 2020. godine, u 18,00 sati, u Caffe bar & shop Garibaldi  održati će se pravo žensko Infinity druženje koje će, popraćeno odličnom atmosferom biti i odlična prilika da Iva sa svojim divnim damama podijeli uratke svoje nove kolekcije. Osim nakita, naći će se tu i čaša šampanjca uz pratnju kojega će se odvijati pravi mali ženski razgovori.

Poznavajući Ivu, njezinu zaraznu pozitivu i dobro raspoloženje sigurni smo da će takva biti i atmosfera cijele večeri popraćena prekrasnim unikatnim nakitom i osmijesima na licima svih prisutnih. Ipak ne želimo otkriti previše već vas ovim putem pozvati da svi zajedno podržimo Ivu i njezin Infinity Design, uz pratnju glazbe i slatkih zalogaja kojima će i naše nepce biti zadovoljno.

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci