Iva Brozičević Dragičević i Martina Linardić predstavljaju projekt “Novi početak”, prijave u tijeku!
I

Projekt ‘Novi početak’ za cilj ima transformirati vaše tijelo, a vaše životne navike pretvoriti u one zdrave. Dvoje odabranih kandidata program promjene životnog stila, dobit će potpuno besplatno. Prijave traju do 18. svibnja.

Projekt ‘Novi početak’ idealan je za sve one koji se duže vremena bore s nezdravim načinom života, nezadovoljni su svojim životnim stilom, imaju loše prehrambene navike te ih muči višak kilograma.

Stručni tim:

Projekt će predvoditi mr. sc. Iva Brozičević Dragičević, prof. klinički i sportski psiholog i voditeljica programa mršavljenja Poliklinike Terme Selce i dr. sc. Martina Linardić, dipl. ing., nutricionist, nakon uspješne suradnje u vidu podrške kandidatima emisije ‘Život na vagi’.

Kako se prijaviti?

Ispričajte vašu priču. Zašto baš vi zaslužujete i želite biti dio projekta? Prijave se primaju mailom na iva@terme-selce.hr, preko službene Facebook stranice Poliklinike Terme Selce, a način prijave ostaje vama na izbor – fotografija, tekst ili video. Prijave za projekt ‘Novi početak’ traju do 18. svibnja.

Dvoje odabranih kandidata, program promjene životnog stila, dobit će u potpunosti besplatno.

Kandidate će izabrati stručni tim koji će voditi program, a kriterij za izbor bit će priča koju će pojedini kandidat podijeli sa stručnim timom. Što je priča inspirativnija, veća je i mogućnost da odaberU baš nju. Dvoje odabranih kandidata, program promjene životnog stila, dobit će potpuno besplatno.

21 dan programa!

Nakon što se odaber 2 kandidata, program kreće 25. svibnja. Program u trajanju od 21. dana, uključit će:

  • nutricionističko savjetovanje i podrška
  • psihološko savjetovanje i podrška
  • vođene treninge
  • svakodnevni monitoring
  • antropometrijska mjerenja i SECA
  • vođenje dnevnika prehrane
  • vođenje dnevnika životnih navika
  • nutricionističke, edukativne i motivacijske radionice

“Projektom želimo osvijestiti rastući problem debljine i pretilosti kod djece i odraslih te pritom učiniti nešto za našu zajednicu. Želimo da transformacija odabranih kandidata inspirira djecu i odrasle koji se bore s problemom debljine i potakne ih na pozitivnu promjenu.”

Stilueta će kao partner projekta pratiti kandidate od početka do kraja transformacije, ali i donositi savjete stručnjaka kako bi u ovom periodu nakon izolacije osvijestili dobre i zdrave navike koje su bitne ne samo prije ljeta već u svakom razdoblju godine. Možda je ovo baš vaša prilika?!

U suradnji s TERME SELCE. 

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci