NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TRENDIva Berišić održala radionicu...

zadnje objave

Iva Berišić održala radionicu šminkanja ”Našminkaj se sama”

Poznata riječka vizažistica Iva Berišić započela je s IBEAUTY radionicama šminkanja!

Ove nedjelje organizirana je prva ovogodišnja IBEAUTY radionica pod vodstvom i mentorstvom Ive Berišić. Radionica je namijenjena za sve žene koje vole šminku i dotjerivanje ali im je potrebna mala pomoć u tome da to bude pravilno i profesionalno.

Radionica pod nazivom ”Našminkaj se sama” traje četiri sata u kojem polaznice aktivno uče i šminkaju sebe.

Polaznice su pažljivo upijale Ivine savjete

Danas je na tržištu more proizvoda i kistova te se često ljubiteljice šminkanja pogube, stoga će se na radionici polaznicama detaljno objasniti svi proizvodi i kistovi koji se koriste pri šminkanju. Nakon što se make up look prezentira na modelu, polaznice pokušavaju na svom licu rekreirati look.

Nakon teorijskog djela, slijedi onaj praktični

Prvi dio je uvod o šminkanju i proizvodima i prezentacija dnevnog looka, nakon čega je uslijedio kratki brunch uz GOURMET PLATE by SARA. Spoj edukacije i druženja uz puno beauty razgovora!

U pauzi od šminkanja – fina klopa

Iva Berišić planira ovakve radionice jednom mjesečno

Nakon pauze Iva je prezentirala kako u tri minute iz dnevnog looka pretvoriti u glamuroznu ženu! Na kraju su cure najviše uživale i uspješno ponovile sve što su prethodno naučile!

Slijedila je dodjela diploma koje je izradio STUDIO GRAD te proizvoda koje je ustupila DR VIVIAN ESTETICS a fotografkinja LANA POLIĆ se potrudila da svi osmjesi ostanu zabilježeni!

Dr. Vivian Estetics proizvode obožavamo

Radi velikog interesa ovakve radionice održavati će se jednom mjesečno u divnom ambijentu frizerskog salona DOMINO. Na Stilueti smo nedavno imali i članak s beauty preporukama Ive Berišić i hit proizvodima! Male tajne velike majstorice odlična su ideja, ove godine darujte si vrijeme za sebe i za dobra znanja!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
109PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE