Nakon dvije godine u Motovun se vraća Festival terana i tartufa
N

Koliko ovdje imamo ljubitelja tartufa i terana? Ovo je super vijest baš za vas!

Općina Motovun i TZO Motovun organizatori su – Festivala terana i tartufa.

Festival terana i tartufa je jednodnevna izložba i javna degustacija vina terana i proizvoda od tartufa. Najbolje vino te sorte proizvodi se u upravo okolici Motovuna.

Potaknuti blagodatima koje okružuju Motovun, izvrstan teran i tartufi, izvrsna su prilika za predstavljanje i ponudu posjetiteljima mogućnost da okrijepe svoja nepca najfinijim okusima karakterističnim za ovo područje a vinarima i tartufarima da na jednom mjestu predstave svoje proizvode široj publici uz promociju, degustaciju i prodaju svojih proizvoda. Festival se održava u jeseni kad ove delicije dosežu svoju najvišu moć, kada u Istri prevladavaju jesenske boje.

Nakon dvije godine pauze, ove godine se Festival terana i tartufa u subotu 22.10.2022.!

Ove godine će se održati 11. po redu Festival terana i tartufa koji će i ove godine dovesti brojne izlagače, degustacije terana, tartufa i raznih proizvoda na bazi terana i tartufa.

Motovunski festival terana i tartufa sinonim je za kvalitetne vinare i posebno dobre primjerke terana te mjesto susreta najboljih proizvođača proizvoda od tartufa i tvrtki koje se bave otkupom tartufa.

Tekst, foto: Visit Motovun

Prethodni tekst – DUBROVNIK SPREMAN ZA BAVARIN. PRVI STREET FOOD FESTIVAL!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci