Istarski dizajn – Fantastična custom made odijela s porukom
I

Postoji neki urođeni šarm u chic odijelima. Možda odgovor leži u kontradikciji da su dovoljno  chic za poslovne urede kao i za noćne izlaske i večere. No, jedno je sigurno – bezvremenska su, moćna i sexy.

Upravo su navedene karakteristike oznaka brenda O´dijelo koji svojim sakoima daje posebnu notu kroz emocije unutar odijela.  Custom made ilustrirane podstave, citati unutar odijela, personalizirane fotografije samo su dio ove posebne priče odijela koja se izrađuju po mjeri.

Dodatna profinjenost novoj  ženskoj kolekciji dana je kroz sakoe  u kombinaciji mat i sjajnog satenskog materijala s detaljima poput bisera, perla te upečatljivih broševa s perjem, volana na reveru i manžetama koji pokazuju da je za sofisticiran izgled potrebno tek malo igre s krojevima, materijalima i detaljima.

Kroz svoj rad najviše potenciramo kvalitetu odijela rađenih po mjeri i vrsno majstorstvo u izradi, kombinirano sa suptilnom seksipilnošću krojeva“ kaže dizajnerica Anja Stehlik.

Otkako se pojavila na sceni, ova dizajnerica s istarskom adresom sa svojim brendom unikatnih odijela O´dijelo svakim novim komadom razoružava i oduševljava žene i muškarce koji imaju stila, kao i one koji se žele istaknuti iz mnoštva jednakih. Sakoi koji prema van odišu minimalističkim linijama i visokim estetskim standardima, unutra kriju personaliziranu priču, napravljenu po želji svakog kupca.

Kupac može imati unutrašnjost sakoa izrađenu po vlastitom izboru fotografije ili ilustracije, čime se dobiva O’dijelo koje ima dušu i koje postaje dio osobnosti žene koja ga nosi.

Volimo posebne priče iza kojih stoje posebni ljudi, a modna dizajnerica Anja Stehlik pravi je dokaz tome. Njezine kreacije oduševljavaju, a odijela, najnoviji „dodatak“ njezinom modnom dizajnu, govore sami za sebe, pričaju priču o kvalitetnom dizajnu s istarskom adresom koja će vrlo brzo oduševiti srca svih onih zaljubljenih u modu i kvalitetne odjevne komade.

Više o Anji Stehlik i njezinom radu doznajte na Instagramu: https://www.instagram.com/odijelo/.

Photo: Sara Šijan
Mua: Klara Sosic
Hair: Artistic studio
Location: DD Interijeri

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci