Istarski brand Anima M. predstavlja oslikane majice za nju i njega!
I

Predstavljamo vam modni must have ove zime! To su zasigurno ručno-oslikane majice dugih rukava istarskog brenda unikatne odjeće – Anima M..

Mirna Posavčević, umjetnica je i modna dizajnerica brenda koja svojim slikarskim izričajem daje svojstvenu posebnost svakom odjevnom komadu iz njezinog ateljea.

Njene kreacije imali smo prilike vidjeti prošlog ljeta na Gradini kao i na reviji Fashion room-a u studenom gdje je svakako ostavila publiku bez daha.

Kolekcija majica zove se jednostavno SWEATSHIRTS, a osvojile su nas time što svaka priča svoju priču.

Anima M. majice dugih rukava savršene su za hladnije dane, a dolaze u sivoj nijansi i boji pudera. Svaka ima svoju posebnu priču, a jedinstvenost ovih majica dobija na važnosti onog trenutka kada ju odjenete. Majice su ručno-oslikane, što svaki komad čini unikatom.

Anima M. posebne poruke BE WHO YOU ARE i JUST BE YOU naglašavaju važnost naše osobnosti, ukratko nam govore koliko je važno vjerovati u sebe i slijediti svoja vlastita pravila. Upravo su te poruke bile misao vodilja kolekcije T-shirt majica koje su ljetos osvojile srca brojnih obožavateljica brenda. To je bio povod dizajnerici da osmisli i zimski modni hit koji je eto napokon došao na naša vrata.

Linija ovih unikata namijenjena je za NJU i za NJEGA. Zar nisu predivne? Osim u ANIMA M. atelieru u Umagu, majice možete potražiti i u Rijeci, u Fashion Room concept store-u uz mnoštvo drugih Anima M. unikata.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci