????????????????????????????????????
ZTC

Velikom samostalnom revijom Decade of Love, vodnjanska modna dizajnerica Antonela Gregorović, ovog proljeća obilježava 10 godina uspješnog profesionalnog rada. Modna revija održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti Istre (MSUI / Sv. Ivana 1, Pula), u četvrtak, 11. travnja 2019. godine u 20 sati.

ZTC

Program revije bit će podijeljen u četiri dijela: 
– izložba 10 nagrađivanih ekstravagantnih haljina na lutkama, 
– izložba crteža, Antonelinih kreacija, učenika Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula,
– modna revija Pret a Porter kolekcije proljeće/ljeto 2019., 
– modna revija Haute Couture kolekcije. 
Ovo je najznačajnija samostalna modna revija jedne istarske modne dizajnerice i projekt kakav dugo nije realiziran na ovim prostorima. 

Suradnici na reviji: 

foto Ana Lorencin Buljan,

šminka – Le Beauty Mansion,

frizura – Artistic, Andrea studio i Hair +,

muzika – DJ Denis Goldin.

Ulaz na modnu reviju bit će slobodan uz ograničeni broj sjedećih mjesta. Zato vas pozivamo da na vrijeme dođete u MSUI kako bi zauzeli najbolju poziciju za praćenje ovog događaja. Revija će započeti u 20 sati, a ulaz otvoren za posjetitelje koji žele pratiti istu, od 19.30 sati. Prije i nakon revije, svi posjetitelji mogu pogledati izložbu od 19.30 do 20 sati zatim od 20.45 do 22.00 sata. Zahvaljujemo se MSUI na suradnji kojom će se široj publici omogućiti da uživa kroz kreacije spoja mode i kulture u Puli.

Zapišite datum 11. travnja 2019. godine i nemojte propustiti samostalnu reviju Antonele Gregorović Decade of Love!

O Antoneli Gregorović:
U svijetu mode prisutna je od 2002. godine, a profesionalnu karijeru započela 2009. godine, pod imenom ”Showroom Antonela”. Svoje kolekcije redovito predstavlja na modnim revijama u Rijeci, Splitu i Zagrebu.
Antonela je prva domaća modna kreatorica koja je dobila mogućnost predstaviti svoj pogled na modu te svoju najnoviju kolekciju u prostorima Muzeja suvremene umjetnosti Istre. 

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar