ISSA home hrvatski je brend dekoracija koje želimo u našem domu
I

Trenovi u uređenju doma se stalno mijenjaju a mi ih volimo pratiti. Kada želimo malo oživjeti prostor unesemo nekoliko sitnih jednostavnih detalja koji prostoriji daju potpuno novu dimenziju, još kada su ti detalji hrvatske proizvodnje i ručni rad, tada zaslužuju mjesto u našem domu.

Pronašli smo jedan hrvatski brend koji se bavi izradom predivnih decentnih dekoracija za dom pa smo odlučili upoznati vlasnicu brenda – Barbaru.

Ukratko se predstavi, tko stoji iza brenda?

Moje ime je Barbara Paladin, dolazim iz okolice Motovuna te sam ovog ljeta od malo viška slobodnog vremena pronašla zanimljiv hobi koji sam pretvorila u posao.

 

Kako je došla ideja na pokretanje brenda?

Ideja za pokretanje brenda je došla ovo ljeto, nakon nekoliko mjeseci istraživanja, koji je to materijal, šta se sve može s njim. Na početku sam radila samo jedan proizvod i tu testirala šta se sve može pa sam postepeno uvela i druge.

Nisam imala nikakvu viziju ni očekivanja, samo sam krenula u to istraživala svoju kreativnost. Poklanjala sam svoje proizvode prijateljicama, sestri, rodbini te su svi imali jako pozitivne komentare te mi je to bio vjetar u leđa te sam onda odlučila krenuti u ozbiljnijem smjeru. Uvijek su mi draže rukotvorine,

nekako mi je posebnije poklanjat dragim osobama nešto što je ručni rad, ima svoje čari.

Što sve možemo pronaći u ISSA HOME ponudi?

U ponudi možemo pronaći : školjkice za odlaganje nakita, vazice za cvijeće, podmetači, vaza David koja je super i za držati kistove za šminku, razne posudice te ovale različitih veličina za odlaganje nakita, kozmetike, ginko oval i još puno toga..

Svi proizvodi su ekološki prihvatljivi, što to znači?

Proizvodi su izrađeni miješanjem gipsa i akrilne smole na vodenoj bazi bez kemijskih otapala te su zato ekološki prihvatljivi. Nakon sušenja predmet postaje čvrst i otporan.

Radiš po željama kupca, kakve sve varijante dekora postoje?

Sve proizvode radim po narudžbi i prema željama kupca kako bi najbolje odgovarali njihovom ukusu te prostoru. Proizvodi mogu biti jednobojni, mramor efekt, terazzo ili varijanta sa zlatnim ili srebrnim listićima.

Gdje crpiš inspiraciju?

U želji da napravim nešto posebno po čemu ću biti prepoznatljiva i jedinstvena.

Planiraš li proširiti ponudu?

Ponudu stalno širimo te dodajemo i pažljivo biramo predmete koji će idealno uljepšati i upotpuniti kutak u vlastitom domu ili kao poklon dragoj osobi.

Nama se jako dojmila cijela ISSA home ponuda koji odiše jednostavnošću i elegancijom koji su hit u dekoriranju interijera, a sve  proizvode se može vidjeti na Instagram, Facebook ili web stranici ISSA home-a.

Foto: Instagram ISSA 

Prethodni tekst – IVANA NAM JE OTKRILA VIŠE O SVOM PRESIMPATIČNOM LA PJAT BRENDU!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci