Studentica Isabel Fuček izrađuje prekrasne torbice od perlica koje su savršene za blagdanski period
S

U prosincu izlazimo više nego ikada – adventiranje, zabave, domjenci, poslovno i privatno, sve to zahtjeva što svečaniju odjeću i modne dodatke. Ovo je mjesec kada spajamo nespojivo i sve super izgleda! 

Ako ste u potrazi za jednom prekrasnom torbicom koju ćete nositi ovog prosinca na sve vaše svečane prigode, mi donosimo priču naše kreativce Isabel Fuček koja stoji iza brenda torbica od perlica IF.signatures. 

Predstavi nam se! 

Iza brenda IF.signatures krije se mlada studentica Isabel Fuček, zaljubljenik sam u modu i modne dodatke. 

Vlasnica si brenda IF signatures torbica. Što sve nudiš u kolekciji? 

Obožavam nositi male torbice te sam svoju inspiraciju pronašla u tome. Početkom ove godine odlučila sam početi izrađivati torbe, neko vrijeme sam razmišljala kakve i došla sam na ideju da bi mogla izrađivati torbe od perla.

Kako je došla ideja o osnivanju brenda?

Moja ideja o izradi torba od perla izazivala je čuđenje moje obitelji, no kasnije su shvatili da moje ruke izrađuju predivne kreacije. Vrlo sam kreativna osoba, volim dizajnirati te smatram da mi to mnogo pridonosi u izradi torba. Kada vidim oblik perla, metal, boje vizija modela dolazi sama od sebe. Moram spomenuti da su djed i baka u svojoj mladosti imali obrt za šivanje te sam tako naučila o vrijednostima ručnog rada.

Koliko modela trenutno imaš u ponudi? Imaš li neke planove?

U ponudi imam deset modela torba od perla, planiram uskoro izbaciti nove modele, kao i modele od čeških kristala. Torbe izrađujem sama prema narudžbama te maksimalno posvetim ljubav i pažnju u svaku perlu koju pletem. Svaka torba je unikat te zahtijeva određeno vrijeme izrade. Želim se zahvaliti svima koji su pružili priliku, pohvalili moj rad te s veseljem nose i kombiniraju moje kreacije. Mislim da nešto veće od ovog ne postoji. 

Poruka za kraj?

Trudit ću se maksimalmo poticati ručni rad, to je ono što danas nedostaje i malo se priča o tome. Populacija je navikla kupovati u velikim trgovačkim lancima, pratiti kratke prolazne trendove ne razmišljajući kamo to vodi. 

Draga Isabel, hvala ti na razgovoru! I dalje te nastavljamo pratiti i veselimo se novitetima.

Fotografije: IF.signatures

Prethodni tekst – Za vikend ste u Rijeci? Posjetite Art&Craft sajam SrebRInjak ove subote!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci