Interijeri domaćih blogerica kao Instagram inspiracija!
I

Ponekad dođe taj trenutak kada osjetimo da je vrijeme za promjene, a s obzirom da smo tek započeli 2019. godinu ti trenutci, misli i ideje naviru češće nego inače. No često se dogodi i da iako želja za promjenom postoji mi stojimo na mjestu. No i tu imamo rješenje, a ako ste i vi jedna od onih osoba koja žudi za promjenom interijera vlastitog doma donosimo vam 5 domaćih blogerica koje su svakodnevna inspiracija, jer čak i mala promjena detalja može puno toga napraviti. 

Iza Instagram profila miimavintage krije se kemijska inžinjerka i kreativka Marija Kiseljak Kosovec, a osim na Instagramu možete je pratiti i na Facebook stranici Miima Vintage.


View this post on Instagram

Što više gledam, to mi se više sviđa. ❣️ Hvala svima na lijepim komentarima, drago mi je da vam je ovaj post bio zanimljiv i da vam se svidjelo. Bilo je i par ljudi (koji su mi pisali) kojima se nije svidjelo i to je skroz ok. Meni nikada nije interes motivirati vas da nešto uredite baš kao ja, niti da kupite baš ovu tapetu i baš ovu lampu itd., već potaknuti vas da napravite nešto lijepo za sebe i za svoj prostor. A ako usput pokupite malo inspiracije ili kakvu zanimljivu ideju na ovom profilu – nitko sretniji od mene. ❣️❣️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bedroommakeover #bedroomdecor #floralwallpaper #statementwall #retrowallpaper #bedroomwallpaper #ikeahack

A post shared by Matea Halilovic (@matea_halilovic) on

Matea Halilović je ime koje se krije iza istoimenog Instagram profila, a vječitu inspiraciju možete pronaći na njezinom blogu Little things by Matea.


View this post on Instagram

Kad me dočekaju ???.

A post shared by Suzana Levar, ?Croatia (@taste_of_lifee) on

Iza ovog Instagram profila krije se kreativna Suzana Levar, a samo jedan pogled na njezine objave je dovoljan da se zaljubimo u detalje.


Marsela Glavina profesionalno se bavi pisanjem i fotografiranjem, a njezin Instagram profil i istoimeni blog Marylandist odišu zanimljivim pričama, prekrasnim detaljima i predivnim kadrovima.


Lidija Tomas Matijević autorica je bloga Lili Halo Decor, a njezin Instagram profil kao i blog svakodnevna su inspiracija i doza kreativnosti.


Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci