Inteligentno vodstvo i besprijekoran stil, Gordana Nikolić neprestano pomiče granice! #Eudaimonia2020
I

Ona je dekanica Visoke poslovne škole PAR u Rijeci, ona je žena iznimne energije, njezin ured krase brojne nagrade i priznanja, a s ponosom nosi i titulu jedne od prvih ženskih ambasadorica projekta Eudaimonia. Ona je Gordana Nikolić!

Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR, ambasadorica projekta Eudaimonia

 

Upravo je prošlog tjedna Gordana u punoj dvorani Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku primila još jednu prestižnu potvrdu rada. Naime, dekanica Nikolić i Visoka poslovna škola PAR nagrađeni su priznanjem Hrvatske gospodarske komore za uvođenje novih studija i inoviranje znanja poduzetnika, a biti među odabranim društvom istaknutih gospodarstvenika i poduzetnika velika je čast!

Spremna preskočiti sve prepreke na putu i dok stalno pomiče svoje granice, Gordana itekako zna i uživati, no pitanje je – je li to uvijek lako kako nama sve to izgleda?

Žena sa stavom i stilom

„Kako niti jedna promjena nije laka, tako ni biti nositelj promjena u vlastitom okruženju nije lako biti. Traži puno osobnog požrtvovanja i truda, dokazivanja i odricanja no izazovi na koje naiđete nekako se s vremenom pretvore u prilike koje se kad-tad nagrade. Međutim kada u onom što želite i radite uspijete, kad pomaknete granice za koje svi mislili ili rekli da je nemoguće i kad pritom još to netko prepozna i nagradi, osjećaj je neprocjenjiv…“

 

Ženstvena u svakoj prilici, u Fidelio odijelu Gordana izgleda besprijekorno

 

Snaga i karakter ove žene očituje se u njenoj pojavnosti, a saznali smo i tajnu dobrog stila ove uspješne Riječanke koja je odlično utjelovila ulogu Fidelio modela #Eudaimonia2020 projekta!

„Ženstvenost je dio mene bez obzira na to čime se bavim i što radim. Za pomaknuti granice ne treba mijenjati stil, već sebe pokazati u najboljem stilu….Zato je  odijelo po mjeri za žene po mjeri definitivno najbolji izbor.“

 

Odjeća govori o nama prije nego riječi progovore. Fidelio odijela pridonose stilu, ali i energiji osobe.

Najbolji izbor za poslovne, ali i poneke privatne varijante. Fidelio odijela spoj su kvalitete i kreativnosti jer žene i muškarci sada imaju mogućnost potpune personalizacije stila izradom odijela i košulja po mjeri (tailor made) uz korištenje najkvalitetnijih materijala i ručnu izradu. Savršeno!

Iza Gordane i tima su brojni projekti skrojeni po mjeri uspjeha, a naša nam je sugovornica otkrila i svoje mišljenje na pitanje – Što Eudaimoniu čini jedinstvenim projektom:

„Eudaimonia je način života, stil života, ravnoteža kojoj svi težimo i kojoj se i sama vodim. Biti u balansu sam sa sobom trebala bi biti vodilja svakom od nas… meni kao jednoj duploj Vagi svakako imperativ s kojim se povodim u životu…“

Put do odijela po mjeri po vašoj osobnoj viziji počinje u riječkom Gentlemen’s Shopu

Kraj godine vrijeme je kad podvlačimo crtu, donosimo odluke, mijenjamo obrasce ponašanja, odbacujemo ono što ne valja, usvajamo i privlačimo sve ono čemu težimo.

A jedna od težnji je sigurno balans.

Ispunjenost.

Eudaimonia. 

Fotografije: Ivor Mažar za projekt Eudaimonia 2020

Pročitajte i prijašnje intervjua i uživajte:

Glumac Alen Liverić i brand Fidelio savršeni u svim ulogama #Eudaimonia2020

Vitomir Maričić, besprijekoran stil i besprijekoran stav na putu ka ispunjenom životu #Eudaimonia2020

Miroslav Kljajić, ambasador projekta Eudaimonia i ljubitelj lijepih životnih trenutaka #Eudaimonia2020

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci