NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TRENDGeometrija i boje, savršena...

zadnje objave

Geometrija i boje, savršena ljetna manikura!

Ljeti više pažnje posvećujemo ljepoti, pa tako ljeti češće posjećujemo kozmetičarke. Ugradnja trepavica, depilacije, pedikure i omiljeni kozmetički tretman – manikura.

Toliko je dizajna, boja, oblika za naše noktiće. Bilo da volite duge, kratke, kockaste, badem uz omiljeni vam dizajn i neku upečatljivu boju spremne ste za uživanje na plaži.

Ono što se da primijetiti je da je trend u manikurama definitivno geometrija. Geometrijski oblici i razne linije u kombinaciji sa bojama će vas oduševiti i nećete moći prestati gledati u vaše noktiće.

Donosimo vam inspiraciju za iduću manikuru, a vi se pokušajte odlučiti samo za jedan dizajn.

Linije

Jedan od najjednostavnijih načina za postizanje geometrijskog looka na noktićima su linije. One mogu biti okomite, vodoravne, ukošene, može biti jedna može ih biti više… Za minimalistički look je dovoljna jedna linija po noktu, a za one koje vole lude nokte preporučujemo više šarenih linija. Za koje god se odlučite, svi izgledaju vrlo efektno.

Krivudave linije

Za nešto nježniji dizajn, ako ne volite jake i oštre linije, zaobljene linije su za vas pun pogodak! Zadnjih nekoliko sezona su pravi must have na noktima i nose se u sva godišnja doba.

Trokutići 

Pravi geometrijski lik na noktićima su bez dvojbe trokutići. Oni mogu biti u obliku frencha, kao detalj, dodatak.. Potpuno neobičan i efektan detalj koji će ukrasiti vašu manikuru.

Točkice

Omiljene nam točkice koje dolaze u raznim oblicima i bojama. Obožavamo ih šarene i kao decentni detalj na manikuri.

Obrnuti french ili mjesec

French je vječna klasika s kojom igramo na sigurno kada nismo sigurno što točno želimo. Također ga možemo začiniti s raznim bojama i oblicima i raznim detaljima po noktu, a još jedna verzija frencha je mjesec ili obrnuti french. On se radi na drugom kraju nokta i daje pravi nježni i suptilan dizajn.

To su naši favoriti za ovo ljeto! Još moramo odlučiti za koji dizajn ćemo se mi odlučiti ali boja i geometrijskih oblika neće nedostajati!

Povezani članak – MANIKURA NADAHNUTA JAGODAMA, ZAŠTO NE?!

Foto: Instagram  monmayernails anna.and.nails beautyspace_charlotte cuteycles.nails.by.emily francesca_sykes_nail_artist_ nailsbyssammy odalys.makeup.nails vviolanails thenailbarbykc tessagnails arinails_ itsthevietgirlsnailart purebeautenailbar_ pixienaildit polishedchicdesigns asp2016 thehautespot aurabeautyuk naileditmcr lore.nailtech ____annails____ byhannahjane_  close.cosmetics bysarah____ pure_nailsbydani glossifyofficial alyxlippiatt

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE