Instagram inspiracija: U domu Marsele Glavine
I

Marsela Glavina zajedno sa svojim nevječanim suprugom Jurom i psom Azrom koji su ujedno i njezini najbolji prijatelji živi u malom mjestu nedaleko od Čakovca. Iako je po struci magistar ekonomije ipak to nije posao kojim se ona bavi jer Marsela je veliki sanjar, optimist i umjetnička duša. Profesionalno se bavi fotografiranjem i pisanjem, a ima i svoj blog Marylandist koji joj služi kao malo utočište u koje bježi kada joj je dosta stvarnog svijeta. Marsela uživa i u uređenju interijera, a u njenim Instagram objavama uživamo i mi i stoga smo odlučili otkriti nešto više.

“Prilikom uređenja stana u kojem živim sa svojim partnerom i našim psom Azrom, rodila se i moja velika ljubav prema uređenju interijera. To je ujedno postao i moj glavni hobi u kojem izuzetno uživam i o kojem volim pisati na svom Instagram profilu i blogu Marylandist.”

Kod uređenja doma u moru predivnog namještaja i još ljepših ukrasa i detalja zaista je teško odlučiti u kojem pravcu krenuti, a morali smo i Marselu upitati što je to nju inspiriralo i koja je bila njezina početna ideja.

“Željela sam stvoriti mjesto koje će vizualno izgledati lijepo te biti privlačno u estetskom smislu, ali istodobno kreirati i jednu toplu atmosferu i osjećaj doma koji je meni osobno vrlo bitan. Inspiraciju za uređenje interijera uglavnom pronalazim kod britanskih blogerica i Youtuberica.”

Marsela voli često nešto mijenjati u svom domu jer je to kako i sama kaže dodatno inspirira i motivira, a otkrila nam je i koji su to njeni mali savjeti za dodatno osvježenje vašeg doma.

“Blizanac sam po horoskopu pa mi sve jako brzo dosadi. Za osvježenje prostora bez većih financijskih ulaganja ja uvijek savjetujem da se promijene neki detalji u domu poput zavjesa, posteljine, ukrasnih jastuka, slika na zidu, itd. Uvijek možete kupiti i neku novu biljku koja unosi svježinu u svaku prostoriju. Promjenom tih malih sitnica u domu uistinu je moguće postići čuda, a bez većih i nepotrebnih troškova.”

Često je pitaju koji joj je najdraži kutak u stanu, a ni mi nismo bili iznimka, iako i sami ne znamo koji bi kutak odabrali jer su nam svi posebno lijepi. Znatiželja je u ljudskoj prirodi.

“Često me to pitaju i meni je baš teško odgovoriti na to pitanje zato jer mi je svaki kutak u našem stanu poseban na svoj način. Svaki priča neku svoju priču. Trenutno mi je možda najljepše biti u kuhinji zato jer je prilično prostrana i jer se tu nalazi većina mojih biljaka, ali volim se opuštati i u našem dnevnom boravku, osobito sad u ovo predblagdansko vrijeme. Uživati u topline vatrice iz kamina i sjaju lampica koje daju neku posebnu toplinu prostoru…”


Foto: privatni arhiv M. G.

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci