Instagram inspiracija: Koloritni detalji u domu Lauren Sakalarios
I

Instagram na je opet poslužio kao inspo! Obožavamo zaviriti u različito uređene domove. Nevjerojatno je i inspirativno koliko nas ima različitih i koliko se razlikuju stilovi – kako u modi, tako i u uređenju doma.

Ovog puta smo pronašli jedan prekrasan šaren i šarmantan dom koji nas je oborio s nogu. Dom u kojem vlada nježna i opuštajuća atmosfera, a opet toliko različitih boja, dizajna, uzoraka. Vlasica ovog doma Lauren Sakalarios pod nazivom lalasaks svakodnevno objavljuje različite kutke svog veselog doma.

Ono što nas je oduševilo je igranje i pastelnim i vrlo jarkim bojama, raznim uzorcima, različitih stilova – a finalni rezultat je prekrasan i osebujan dom.

Zavirite s nama u dom kreativne Lauren!

Baby blue kuhinja predivno izgleda, a domišljata Lauren je uz fora pločice i krasne detalje svoju kuhinju učinila unikatnom.

Uz baby blue savršeno idu i baby pink detalji.

U ovoj veseloj blagovaoni bi s guštom ručali.

A u plavoj spavaćoj sobi s guštom se opuštali.

Pretpostavljamo da Lauren obožava sve nijanse plave boje koja joj je pozadina za sve, a šarenim detaljima začini prostoriju.

Kutak u kojem se možemo zamisliti s omiljenom knjigom u ruci…

Maštovita Lauren ni kupaonu nije ”poštedjela” veselih boja!

U ovom domu je spojeno, naizgled nespojivo.

Moramo priznati da je ovo jedan od posebnijih domova koje smo vidjeli u skorije vrijeme. Svaki detalj i kutak su pomno birani i smisleno uređeni. U ovako veselom i šarenom domu, i onaj kišni dan nije toliko tmuran.

Pogledajte kako izgleda topao dom pun boja i detalja influencerice Kate Rose Morgan

Foto: Insta lalasaks

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci