Instagram inspiracija: interijeri u blagdanskom duhu
I

Vrijeme je blagdana, lampica, raznih ukrasa i dekoracija koje kako god i gdje god da stavimo, izgledaju lijepo. Ima nešto u tom blagdanskom ugođaju – nešto što razveseljava, budi jedan osjećaj topline i ugode. Upravo nas je to potaknulo da zavirimo u neke domove s Instagrama i pogledamo koje se ideje tamo kriju.

Kod Valentine Šestan, na Instagramu Just a Val, javlja se jedna rapsodija nježnih i toplih blagdanskih tonova. Prirodne, zemljane boje s dozom lampica i božićnog sjaja svakako želimo i u našim domovima jer ne samo što paleta boja izaziva osjećaj topline i ugode u nama, nego i budi onaj osjećaj mira koji svaki dom treba imati, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme.

Kod Sanje, na Instagram profilu My perfect places, naš pogled skače iz jedne na drugu fotografiju i jedostavno se ne može zaustaviti. Opet nježno, profinjeno i rekli bismo damski – već sam opis govori da nismo našli niti jednu zamjerku jer sve izgleda savršeno.

My Croatian home je sav u znaku blagdana, Božića i veselog raspoloženja. Ukusne slastice, adventski vijenci i sveukupni blagdanski duh nagnali su nas da i ovaj profil svrstamo na naš popis inspiracije za blagdansko uređenje interijera.

Vanja and the kids – samo ime profila već na usne navlači onaj slatki osmjeh, a kada se tome oridruži i blagdansko uređenje interijera, onda je takav osmijeh zagarantiran. Osim blagdanaskog uređenja, za oko su nam zepele i neke slastice kao i brojni drugi dekorativni predmeti koji na savršen način upotpunjuju sliku o Božiću i domu u ovo blagdansko vrijeme.

Ivana Marketin, koja stoji iza istoimenog profila ali i YouTube kanala, je čudo od žene. Toliko kreativnosti i dobrih ideja na jednom mjestu učiniti će da se dignete s kauča i sami pokušate izraditi nešto od toga. Nismo ostali iznenaženi ni s njezinim blagdanskim uređenjem malog stana koji izgleda kao da je ispao iz jedne također božićne bajke. Reći ćemo samo da sve izgleda divno, a za više inspiracije svakako pogledajte njezina videa.

Blagdansko vrijeme u sebi nosi nešto posebno – tako toplo, a tako jedinstveno. Inspiraciju možemo pronaći u tako malim stvarima koje će, osobito noću, izgledati čarobno. Ako dosad svoje domove niste preobrazili u jednu božićnu idilu, vjerujemo kako će vam ovi profili s prekrasnim uređenjima dati dodatnu motivaciju.

Izvor: Instagram profili 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci