Inspirativna žena 2018.: Željka Šarčević Grgić
I

Proteklog vikenda u odličnom društvu uz prijatelje, suradnike i partnere  u stilu James Bonda proslavili smo i Stiluetin sedmi rođendan u riječkom Porsche Inter Autu, a dojmovi i emocije još se nisu u potpunosti slegli. No, osim odlične proslave odlučili smo i podržati inspirativne žene koje su nas u 2018. godini oduševile svojim radom, trudom i zalaganjem. Svaka od tih žena je drugačija i svoja i zato ćemo vam svaku od njih posebno predstaviti.

Naša sljedeća inspirativna žena koju ćemo vam danas predstaviti je načelnica općine Klana, Željka Šarčević Grgić kojoj je priznanje uručila Katja Grubiša iz parfumarne My Spirit, slovenske parfumarne gdje se kvaliteta osjeti, a to je ujedno i prva i jedina tvornica parfema u Sloveniji gdje nude kvalitetne muške i ženske mirise. Željka je po zvanju profesor hrvatskoga i njemačkoga jezika te književnosti, diplomirala je na odjelu kroatistike i germanistike Filozofskoga fakulteta u Rijeci 2001. godine. Neposredno nakon završetka studija radila je u prosvjeti, ali i kao lektor, prevoditelj te u  Multimedijalnom centru u Klani. 

Naravno ne moramo posebno naglasiti kako je i ona ovo priznanje itekako zaslužila jer inače ne bi bila ovdje, ali moramo napomenuti kako nas je oduševila svojom jednostavnošću, željom i voljom za napretkom te trudom koji ulaže u općinu Klana kako bi stvorila jedno predivno mjesto za život, a već je i na odličnom putu jer projekata i ideja ne nedostaje.

Još jedna posebna zahvala ide našim pokroviteljima. Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom. Riječanima je Farmacia već dobro poznata, vrhunska usluga i bogat asortiman dostupni su u riječkom ZTC-u i u Tower centru, a uskoro ćemo vam predstaviti i blagdanske preporuke u suradnji s Farmacijom.


Foto: Ivor Mažar/Josip Čekada

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci