Inspirativna žena 2018.: Vivian Jurković
I

Proteklog vikenda u odličnom društvu uz prijatelje, suradnike i partnere  u stilu James Bonda proslavili smo i Stiluetin sedmi rođendan u riječkom Porsche Inter Autu, a dojmovi i emocije još se nisu u potpunosti slegli. No, osim odlične proslave odlučili smo i podržati inspirativne žene koje su nas u 2018. godini oduševile svojim radom, trudom i zalaganjem. Svaka od tih žena je drugačija i svoja i zato ćemo vam svaku od njih posebno predstaviti.

Jedna od tih inspirativnih žena je svakako i nama u ovim krajevima dobro poznata doktorica Vivian Jurković, vlasnica estetskog centra Eternity kojoj je priznanje je uručila Ines Paun Bizilj, mlada inovatorica i poduzetnica te osoba koja se krije iza tekućeg kolagena brenda Gaia Naturelle.

Vivian Jurković
Ines Pain Bizilj, Gaia Naturelle

I Vivian je naravno ovo priznanje itekako zaslužila jer nije lako biti žena poduzetnica, a ujedno i doktorica te voditi vlastiti estetski studio ljepote, a pritom i stajati nogama čvrsto na zemlji. Ovom nagradom smo htjeli pokazati koliko zapravo cijenimo nečiji rad, trud i zalaganje jer svatko zna da u estetskom centru Eternity slušaju i uvažavaju vaše želje te su im klijenti na prvom mjestu. No, ne samo to, Vivian se rado odaziva humanirarnim akcijama, otvorena je srca, a što se posla tiče neprestano laže u edukaciju i nova znanja. Veliki poslovni uspjeh ne čudi, no ipak inspirativna nam je ponajviše iz razloga što živi prave vrijednosti, a to je prije svega obitelj kao i pozitivan stav prema svemu što ju okružuje.

Vivian u društvu supruga Damira i sina Ivana

Još jedna posebna zahvala ide našim pokroviteljima. Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom. Riječanima je Farmacia već dobro poznata, vrhunska usluga i bogat asortiman dostupni su u riječkom ZTC-u i u Tower centru, a uskoro ćemo vam predstaviti i blagdanske preporuke u suradnji s Farmacijom.

Pokrovitelj priznanja: Gaia Naturelle i Farmacia


Foto: Ivor Mažar/Josip Čekada

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci