Inspirativna žena 2018.: Mirela Ilenić
I

Proteklog vikenda u odličnom društvu uz prijatelje, suradnike i partnere  u stilu James Bonda proslavili smo i Stiluetin sedmi rođendan u riječkom Porsche Inter Autu, a dojmovi i emocije još se nisu u potpunosti slegli. No, osim odlične proslave odlučili smo i podržati inspirativne žene koje su nas u 2018. godini oduševile svojim radom, trudom i zalaganjem. Svaka od tih žena je drugačija i svoja i zato ćemo vam svaku od njih posebno predstaviti.

Tibor Iles i Mirela Ilenić

Mirela Ilenić sljedeća je inspirativna žena na našem popisu ali i jednako važna kao sve ostale. Mirela je direktorica razvoja brenda Skinfinity, premium hrvatskog brenda koji je posvećen svim krajevima Lijepe naše te se tako i sama promocija Decollete seruma u Rijeci održala samo dva dana nakon zagrebačke. Priznanje je uručio Tibor Iles iz Optike Šahini, privatne optike na ovim prostorima koja njeguje obiteljsku tradiciju od 1966. godine te su stvorili stvarnu vrijednost i kvalitetu te generacije i generacije zadovoljnih korisnika. 

Mirela je osoba koja svojim djelovanjem ostavlja trag, a ovim priznanjem trag ostavljamo i mi. Trag koji govori koliko cijenimo nečiji trud i zalaganje, a Mirela ga je itekako zaslužila jer njezin put nije bio lagan. Mirela puno ulaže u Skinfinity, jako joj je važno znati što stavlja na kožu i zato bira najbolje sastojke i trudi se biti inovativna kako bi naša koža bila lijepa i njegovana, ali ono što nas je najviše oduševilo je to što Mirela bez obzira na izazovan posao kojim se bavi zna koliko je važno postići vlastiti mir misli i osjećaja te posvetiti se sebi, jer u životu ne treba raditi samo detox tijela već i misli.

Još jedna posebna zahvala ide našim pokroviteljima. Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom. Riječanima je Farmacia već dobro poznata, vrhunska usluga i bogat asortiman dostupni su u riječkom ZTC-u i u Tower centru, a uskoro ćemo vam predstaviti i blagdanske preporuke u suradnji s Farmacijom.

Mirela Ilenić i Tanja Savić

Pokrovitelj priznanja: Optika Viktor ŠahiniFarmacia


Foto: Ivor Mažar/Josip Čekada

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci