Inspirativna žena 2018.: Lorena Laslavić
I

Proteklog vikenda u odličnom društvu uz prijatelje, suradnike i partnere  u stilu James Bonda proslavili smo i Stiluetin sedmi rođendan u riječkom Porsche Inter Autu, a dojmovi i emocije još se nisu u potpunosti slegli. No, osim odlične proslave odlučili smo i podržati inspirativne žene koje su nas u 2018. godini oduševile svojim radom, trudom i zalaganjem. Svaka od tih žena je drugačija i svoja i zato ćemo vam svaku od njih posebno predstaviti.

Loreni Laslavić, jednoj od naših inspirativnih žena godine i profesionalnoj vatrogaskinji priznanje je uručila Ana Buljan, poduzetnica i vlasnica Chang Thai Massage centra koji je bio jedan od razloga zbog čega su naši gosti cijelu večer bili opušteni i dobro raspoloženi.

Lorena Laslavić prava je inspiracija jer ona osim što je profesionalna vatrogaskinja DVD-a Kras Šapjane, ona je i odgajateljica potražnih S.O.S. pasa te strastvena pjevačica klape Rožice iz Šapjana iznad Opatije. Osim Lorenine skormnosti koja nas je oduševila, ona je svojim primjerom pokazala i dokazala da u vatrogastvu uvijek ima mjesta i za žene i tako pobila sve predsrasude o ženama vatrogaskinjama jer ona zaista može sve što može i jedan muški vatrogasac. Njezin primjer možete slijediti i vi jer tko kaže da je ono što želite samo za muškarce!

Još jedna posebna zahvala ide našim pokroviteljima. Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom. Riječanima je Farmacia već dobro poznata, vrhunska usluga i bogat asortiman dostupni su u riječkom ZTC-u i u Tower centru, a nedavno smo predstavili i 12 IDEJA ZA SAVRŠENE DAROVE.

Pokrovitelj priznanja: Chang Thai Massage  i Farmacia


Foto: Ivor mažar/Josip čekada

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci