Inspirativna žena 2018.: Linda Lukežić
I

Proteklog vikenda u odličnom društvu uz prijatelje, suradnike i partnere  u stilu James Bonda proslavili smo i Stiluetin sedmi rođendan u riječkom Porsche Inter Autu, a dojmovi i emocije još se nisu u potpunosti slegli. No, osim odlične proslave odlučili smo i podržati inspirativne žene koje su nas u 2018. godini oduševile svojim radom, trudom i zalaganjem. Svaka od tih žena je drugačija i svoja i zato ćemo vam svaku od njih posebno predstaviti.

Još jedno posebno priznanje došlo je i u ruke dizajnerici Lindi Lukežić kao ženi koja utjeljovljuje kvalitetan stil života. Uspješna, skromna i pomalo tajnovita Linda ovakvo priznanje nije ni najmanje očekivala, a nama je baš zato bilo i posebno drago uručiti joj ga. Nadamo se da će joj ovo priznanje pokazati koliko se nečiji trud i rad cijene te koliko mi cijenimo njezin, a biti će to i još jedna dodatna motivacija da nastavi razvijati svoj brend Lusso Couture u smjeru inspirativne žene s dozom elegancije i ženstvenosti koja zna što hoće baš upravo kakva i ona sama je.

 

Još jedna posebna zahvala ide našim pokroviteljima. Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom. Riječanima je Farmacia već dobro poznata, vrhunska usluga i bogat asortiman dostupni su u riječkom ZTC-u i u Tower centru, a uskoro ćemo vam predstaviti i blagdanske preporuke u suradnji s Farmacijom.


Foto: Ivor mažar/Josip čekada

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci