Inspirativna žena 2018.: Blanka Lasić
I

Proteklog vikenda u odličnom društvu uz prijatelje, suradnike i partnere  u stilu James Bonda proslavili smo i Stiluetin sedmi rođendan u riječkom Porsche Inter Autu, a dojmovi i emocije još se nisu u potpunosti slegli. No, osim odlične proslave odlučili smo i podržati inspirativne žene koje su nas u 2018. godini oduševile svojim radom, trudom i zalaganjem. Svaka od tih žena je drugačija i svoja i zato ćemo vam svaku od njih posebno predstaviti.

Blanka Lasić jedna je od naših inspirativnih žena, a ujedno je i vlasnica tvrtke MINDIST koja se bavi savjetovanjem na području osobnog i organizacijskog razvoja te pružanjem konzultantskih usluga za procese i projekte na području ljudskih resursa, održavanjem poslovnih edukacija te održavanjem grupnog ili individualnog business & life coachinga. 

Tanja Savić, , voditeljica specijalizirane prodavaonice Farmacia u riječkom ZTC-u uručila je nagradu Blanki Lasić

Blanka nas je oduševila svojom skromnošću i velikim željama koje uključuju osobni razvoj ali i osobni razvoj ljudi koji je okružuju. Blanka je osoba koja voli pomagati ljudima da se razvijaju u pravom smjeru, da budu najbolja verzija sebe i taj sjaj ponosa u očima kada nešto nauče, probaju i dobiju je ono zbog čega voli svoj posao.

Zbog toga ga volimo i mi, jer taj sjaj u očima i širok osmijeh ispuni naša srca i drago nam je što smo Blanki uručili ovo priznanje jer ona ga uistinu i zaslužuje.

Još jedna posebna zahvala ide našim pokroviteljima. Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom. Riječanima je Farmacia već dobro poznata, vrhunska usluga i bogat asortiman dostupni su u riječkom ZTC-u i u Tower centru, a uskoro ćemo vam predstaviti i blagdanske preporuke u suradnji s Farmacijom.

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci