Inspiracija za lijepe trenutke: Piknik sa stilom
I

Dani su duži, temperature više i bila bi prava šteta kada ne bismo iskoristili sve prednosti takvog vremena. Iako je ljeto rezervirano za more i plaže, zašto ovo ljeto ne biste dio vremena odvojili za piknike u prirode, u vinogradima ili pak uz more?

Piknik u prirodi uspomena je na djetinjstvo koju ne može ništa zamijeniti. Prirode, mir, tišina, nama dragi ljudi i ukusna hrana i piće iz naše kuhinje – neprocjenjivo.

U posljednje vrijeme, vinogradi su se nametnuli kao savršeno mjesto za bilo kakva druženja, pa tako i ona na piknicima. Zelenilo vinove loze, tepisi travnatih površina i jedna opuštena atmosfera savršeni su recept za najbolji piknik dosad. 

More je savršena kulisa za bilo koje događanje pa tako i za druženja na piknicima. Šum valova, miris mora i borova i dobro društvo odlična je kombinacija za savršeni piknik uz more

Tko kaže da piknik ne možete prirediti u svom vrtu ili dvorištu? Trava, zelenilo, cvijeće i osjećaj doma zaokružiti će ovo posebno druženje s vama dragim ljudima.

Piknik uz bazen? Zašto ne? Vrijeme da i oni budu u prvom planu gdje će opuštajući zvuk vode oplemeniti ugođaj ovog jednostavnog, a posebnog druženja.

Ovog ljeta maštajte, iskoristite svaki kutak i trenutak i stvorite nezaboravne uspomene na divnim mjestima s ljudima samo vašem srcu dragima.

Foto: Unsplash

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci