Inovativni i uvijek drugačiji, riječki Putokazi predstavljaju remix singla “Tužna”
I

Inovativni i uvijek drugačiji, riječki Putokazi predstavljaju remix posljednjeg singla “Tužna (deep Mr. B edit)”. Novi je to singl s četrnaestog po redu, od javnosti dobro primljenog, a od kritike hvaljenog, posljednjeg albuma “Meandri”“Tužna (deep Mr. B edit)” novo je čitanje “Tužne” u deep house editu Branka Berkovića aka Mr. B! I novo ruho originalnom art uratku videa Tužne utkala je ponovno maestralno u vizualnom Deja vu (isprepličućih slika) autorica Gea Rajić.

Singl „Tužna“ uistinu je tužna pjesma: „Kome je do istine zna, prigrliš li život, prigrlio si i bol. Doista, ne postoji nitko tko nije nekoga ‘izgubio’ u fizičkom ili čuvstvenom svijetu. Svi smo uronjeni u ‘veliku životnu vodu’ u pokretu, koja ‘meandrira’ zavojima na kojima protječemo i ‘punimo’ vrijeme svoje fizičke pojavnosti“ – ističu Putokazi.

Videospot “Tužna” dio je filmskog uratka, 45 minutnog omnibusa „Meandri“ kojeg će legendarni Putokazi predstaviti 20. veljače u riječkoj Palači Šećerane kao “Šećer za svoj 37. rođendan”.

Video remiks, režija: Gea Rajić

Glazba, tekst, vokalni aranžman: Miranda Đaković

Instrumentalni aranžman / remiks: Branko Berković 

Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci