Iz Istre s ljubavlju: Ingrid Rojc dizajnirala kupaći kostim koji se nosi na 25 načina!
I

Ingrid Rojc Design dizajnirala je poseban kupaći kostim koji ćemo nositi ovog ljeta, i to na čak 25 načina!

Naša hrvatska dizajnerica Ingrid Rojc Design, u svoju zanimljivu, šarenu i veselu kolekciju uvrstila jedan statement komad koji možete nositi na 25 različita načina. Riječ je o crnom, naizgled jednostavnom jednodijelnom kupaćem kostimu koji ima vezice koje se mogu vezati na razne načine.

Kupaći kostim je dostupan u svim veličinama, te u regular ili braziliana modelu.

Kako ga je sama Ingrid nazvala – Gospodin Kupaći, jednodijelni, odlične kvalitete. Tkanina koja je rastezljiva i komforna, a istovremeno stanjuje figuru. Kupaći ima podstavu, te duplu postavu u grudima, te omogućuje umetanje i vađenje košarica. Ako vas muče kupaći koji kližu, u ovom slučaju lastik ispod grudi i i ne klizeći lastik u opsegu grudi čini razliku.

Jedna od najbitnijih značajki jest da u jednom kupaćem, dobivate preko 25 različitih kombinacija.

Proizvod je zaštićen: REPUBLIC OF CROATIA i STATE INTELLECTUAL PROPRIETY OFFICE.

U vremenu kada tekstilna industrija ostavlja značajan ekološki otisak, zaboravili smo na važnost kvalitete odjevnih predmeta –  kvaliteta tekstila i kvaliteta izrade. U prosjeku Europljani godišnje troše gotovo 26 kg tekstila i bacaju oko 11 kg istog. A zašto?

Osim modnog izričaja, jedan od važnih faktora je ne kvaliteta. Nekad davno, naše su bake i mame odjevne predmete čuvale i koristile u nadolazećim godinama. Većina današnjih odjevnih predmeta nam to onemogućava.

”Zato smo se ovim kupaćim fokusirali na kvalitetu, koja nosi potpis hrvatskog branda s tkaninom Made in Italy i proizvodnjom u Hrvatskoj. Pokušali smo ujediniti jedinstvenost s novitetom na tržištu i funkcionalnost s mogućnošću nošenja na 25 različitih načina, a da pritom nismo zaboravili na ženstvenost i ljepotu. Predmet koji prekriva sve nedostatke, stanjuje figuru i privlači izgledom” kazala je Indrig Rojc.

Dodatne značajke kupaćeg kostima su: efekt steznika, otpornost na klor, UV zaštita, prozračnost, neprozirnost, izvrsna nosivost, extra comfort.

Osim što je kupaći, može se nositi kao i odjevni predmet – za dnevne i noćne izlaske.

VITAS kupaći možete naručiti putem Ingrid Rojc Design wepshopa

po cijeni od 757 kuna.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci