Infinity Design je u dvorcu Frankopan proslavio šest godina postojanja brenda
I

Brend nakita Infinity Design dizajnerice Ive Brukete nedavno je proslavio šest godina postojanja brenda.

Infinity Design nakit je koji ukrasi i podigne i najobičniji outfit, a dizajnerica Iva vješto pronalazi nakit kako iz sezone u sezonu kreirati komade nakita koji traju.

”Želja nam je bila održati event na mjestu koje je nekako posebno i baš naše. Odmah smo se složile da je to Dvorac Nova Kraljevica. Podršku u organizaciji samog eventa pružili su Grad Kraljevica i Turistička zajednica Grada Kraljevice koji su prepoznali naš entuzijazam, Konoba Fran Krsto Frankopan, te  Miau Couture i i riječki brend Damir Tau naočale koji su se predstavili na modnoj reviji” rekla  je jedna od organizatorica Lorena Basara Zupčić.

Direktorica Očne optike Damir Sanja Lujić Pirc

Za glazbeni ugođaj pobrinuo se Tamburaški sastav ‘Fontana’, a za maksimalno uživanje u pjenušcima i za dodatno zagrijavanje atmosfere pobrinuli su se Konoba Fran Krsto Frankopan i G 3 spirits iz Zagreba uvoznici Bottega Proseca.

Posebnost ovog eventa bilo je i predstavljanje novog loga Infinity Design-a za koji je zaslužan Grad studio za dizajn i Željana Stošić.

Za frizure tima i djevojaka na modnoj reviji zaslužan je Frizerski salon Chic by Mimi,
dok su za make up su zaslužne profesionalne make up artistice Renata Sabljak i Katarina Babić.

Cvjetarna Zola pobrinula se za dekoracije koje su dodatno ukrasile Dvorac Frankopan.

Kako nikome ne bi šećer pao, tu su bile ukusne delicije iz Slastičarne Zvončarica, koje osim što su divno izgledale, bile su jako ukusne.

“Hvala kozmetičkom salonu D & J, te Lucias rasvjeta koja je omogućila da Dvorac izgleda još čarobnije! Ugodne lampice su dodatno dočarale atmosferu”, poručili su iz organizacije.

Cijelu organizaciju i dekoraciju potpisuje kreativan tim Infinity-a.

Na eventu su se okupili svi ljubitelji i oni koji podržavaju brend. Također, nazočile su brojne poznate osobe, Indira Levak, Damir Kedžo te mnogobrojni prijatelji i poslovni suradnici.

”Od strane organizacije možemo reći da je sve bilo zaista čarobno, a nova kolekcija Infinity Designa dostojna je da se svaka djevojka i žena osjeća kao kraljica” zaključila je Lorena. Fotografije: Josip Čekada

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci