Infinity Design druženje popraćeno odličnom atmosferom i prekrasnim nakitom oduševilo Riječanke
I

Ove subote 8.2.2020. godine u Caffe bar & Shop Garibaldi u nazočnosti mnogobrojnih Riječanki održano je Infinity druženje gdje je dizajnerica nakita Iva Bruketa predstavila svoju kolekciju. Iva je poznata i izvan Rijeke, a posebno je ponosna na to što je za Miss Hrvatske 2019. divnu Katarinu Mamić izradila nakit za Svjetski izbor u Londonu.

Osim toga Infinity nakit nose mnogobrojne dame, što Ivu potiče da svakodnevno radi na svom usavršavanju i izradi noviteta.

Radi se o prepoznatljivom brendu nakita gdje se posebno ističu ogrlice Tramuntana i Aurora. Riječ je isključivo o ručnom radu. Druženje je bilo popraćeno glazbenim notama riječkog glazbenika Borisa Matešića. Poseban užitak bila je čaša pjenušca za sve uzvanike koji se izvrsno slagao sa slatkim zalogajima našeg domaćina Caffe bar & shop Garibaldi. Uz Ivu su bile njezine prijateljice i suradnice Ivana Perić (ambasadorica brenda), Sandra Gregorović, Sandra Brkljačić i Lorena Basara Zupčić. Bila je to prilika da uz čašicu razgovora Iva otkrije sve posebnosti izrade svog nakita, a cijelo je druženje obilježeno blicanjem fotoaparata čime su stvorene uspomene na koje će se nadovezati svi daljnji projekti koje priprema Infinity tim.

Dragoj Ivi i cijelom njezinom timu ovim putem čestitamo na prekrasnoj kolekciji i želimo puno uspjeha u daljnjem radu. Infinity Design, sretno!

Foto: Sandra Končarević 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci