Stiže prvi Imperial Spirits Festival! Jučer smo u Opatiji saznali sve detalje!
S

Zadnjih godina festivali kojima je u fokusu hrana i piće doživljavaju pravu renesansu. Super su sadržaj za lokalnu zajednicu, ali isto tako dobar triger za turiste i dodana vrijednost destinacije.

Opatija je sama po sebi pravo remek djelo i ne čudi da privlači goste iz naše i drugih zemalja. Ipak, kad se boravak može začiniti kvalitetnim događanjem, imamo win win situaciju.

A sigurno je jako dobar začin zadnjeg vikenda u svibnju Imperial Spirits Festival.

Odlična atmosfera najavljuje odličan festival!

Festival spaja jedinstveno barsko iskustvo,  najnovija i najfinija  pića te okuplja najbolje koktel majstore i miksologe iz Hrvatske i regije koji će predstaviti nove trendove u industriji uz nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. 

Imperial Spirits održat će se od 26.05.2023. do 27.05.2023.

Posjetitelje očekuje bogat zabavni i glazbeni program. Dok se na pozornici budu izmjenjivali DJ-i i live izvođači, signature koktele predstavit će čak više od 20 poznatih brandova pića. Navečer se sprema nezaboravan after party!

Volite koktele? Ovaj Festival onda ne smijete propustiti.

“Festival okuplja najbolje od najboljih, imat ćemo priliku uživati u nekim novim okusima, upoznati nove trendove iz dinamičnog svijeta koktela, možda čak i među prvima otkriti koji će to koktel biti koktel ovog ljeta. Svim posjetiteljima garantiramo vrhunsku zabavu i nezaboravno iskustvo”, poručili su organizatori.

Uz Liburnia Hotels & Villas, u organizaciji sudjeluju i partneri iz Austrije koji niz godina organiziraju poznati i visoko posjećeni Liquid Market. 

Festivalska ulaznica uključuje neograničeno kušanje koktela te ulaz na after party, a moguće je birati između dnevne i festivalske ulaznice. Ulaznice za Imperial Spirits  dostupne su od 58 €. Paketi (smještaj + ulaznica) počinju od 209 €.

Poznata opatijska terasa jučer je ugostila novinare, influcencere i poznata lica našeg kraja.

Pratite službenu internetsku stranicu i prvi saznajte sve novosti – IMPERIAL SPIRITS FESTIVAL. Vidimo se u Opatiji!

 

Fotografije: Ivor Mažar / Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci