Imati Crazydonian passport znači imati potvrdu da si dobar čovjek. Zar to nije divno?!
I

Smijem li vam otkriti sastojke uspješnog eventa? Pa recimo to ovako… Mjesto mora imati dobru energiju, fina pića i hrana neće škoditi, ali bez glavnog sastojka ne ide. Trebaju vam super ljudi jer jedino uz super ljude dobit ćete super emociju.

Na primjeru konkretnih događanja to se upravo dogodilo na dodjeli Crazydonian putovnica prvoj generaciji “putnika”. Ništa vam nije jasno, jelda? Čitajte dalje.

Dakle, ne radi se o klasičnim putnicima prostorom, nismo toliko ludi pa se ne radi ni putnicima kroz vrijeme jer, ipak smo mi generalno realisti, ili nismo? Ma nismo, malo smo sanjari, radi se o putnicima kroz odnose!

Radi se o onim ljudima koji ovaj naš mikro svijet čine boljim, umjesto bezizražajnog lica pružaju osmijehe. Umjesto okrznutog dodira pružaju zagrljaje. Umjesto upiranja prstom, pružaju ruku. Umjesto hladnog srca, pružaju toplu dušu.

Crazydonian passport osmislila je poduzetnica Linda Pošćić Borovac koja je svoj kreativni izričaj i pogled na biznis ukoričila u uspješnicu “Disaster”. Linda je mentor i KASPI poduzetničkog inukabotora,  a rad s dobrim i uspješnim ljudima iz različitih sektora, različitih generacija, jednostavno ju inspirira. 

Linda Poščić Borovac

Teško je Lindu staviti u riječi. Kad mi kažete pridjev jedinstven, pomislim na Lindu. Kad mi kažete luckast, pomislim na Lindu. Kad mi kažete snažan, pomislim na Lindu. Kad mi kažete da umjesto riječi podrška se pokazuje djelima, pomislim na Lindu. I nasmijem se, sretna što u Rijeci imamo ovu našu biznis kraljicu.

Linda je na ovom posebnom eventu dijelila putovnice i usput u maniri pravog stand up majstora držala atmosferu uz puno doskočica i smijeha. Nemoguće je opisati kako nam je bilo, bilo nam je genijalno!

“Putovnicu” su dobili Matea Cavrić, Sara Jurdana, David Petrović, Lenka Šajina, Slađana Čolović, Tena Peričić, Andrea Anić Dokmanović, Aleksandar Salević, Andrea Načinović, Ivan Tokić, Iva Bruketa, Jovana Čutul, Marija Mažar, Sanja Lujić Pirc, Marin Aničić. Crazydonian zemlju posjetiti mogu i Nataša Tepša Budija, Maja Rogan, Damjan Miletić, Ania Škrobonja, Gordana Nikolić, Vladimir Mihajlović i Sara Ivelja Ćiković. Svi oni imaju passport o kojem se u riječim kuluarima priča, iako nisu mogli prisustvovati događanju.

Vratimo se na početak i pravila dobrog eventa. Dobar event ne događa se bez dobre kemije. A ona ili se dogodi ili se ne dogodi. Nitko od nas nije znao što nas čeka dolaskom u knjižaru Val, a dogodio se val dobre energije i emocija koja nas je nosila još danima.

Znate onu “Dobro se dobrim vraća”? Ma naravno da znate. Znam ju i ja, i znam da je tako i nikako drugačije.

Veselim se vidjeti što će se sve sa Crazydonian passportima odvijati, poznavajući Lindu bit će sve samo ne klasično, tipično, normalno, dosadno.

I samo da znate… Linda je uspjela ono što  nije uspjelo ni Chuck Norrisu, udarila nas je ravno u dušu. 

Hvala Linda!

Pripremila: Marija Mažar

Fotografije: Marin Aničić,  Ivan Tokić

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci