NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERImamo super vijesti, veganski...

Imamo super vijesti, veganski kolači obogatili su ponudu riječkog restorana Gardens!

Ne tako davno, točnije, prije samo nekoliko mjeseci velik broj domaćih medija raspisao se o teti Višnji, slastičarki koja je davno radila u kavani hotela “Kontinental” u Rijeci i koja je sa sobom u Restaurant “Gardens”, gdje i danas radi, donijela i izvorni recept izvornog riječkog kolača rigojanči. Kako živimo u ubrzanom vremenu i kako nas konstantno vuku naprijed i nove stvari, a ne samo tradicionalne, dolazimo do spoznaja u kojima tradicija zauzima stabilno mjesto, ali postajemo otvoreni i za nove stvari što je prekrasno. Pojavom vegetarijanstva više nitko nije iznenađen i ne predstavlja nam ništa novo, međutim vegani su interesantni svakome pa i sebi samima. 

Restoran Gardens

Popularni rigojanči
Rigojanči

Restoran Gardens

Restoran Gardens

Restoran Gardens

Kako su ove zime apsolutno svi modni kreatori u svim svojim kolekcijama odbacili krzno, sebi osigurali čuđenje u svijetu, tako su dobili simpatije mnogih, a najveći su im simpatizeri, upravo – vegani – skupina ljudi koja ne jede meso, ribu, ništa životinjskog porijekla pa tako niti životinjske sekrete (koriste upravo taj izraz kako bi izazvali gnušanje okoline na med, jaja, mlijeko, sir, putar…).

Vođeni društvenim mrežama i medijima koji nam svakodnevno stvaraju svijest o ljubavi prema drugim živim bićima, restaurant Gardens u centru Rijeke, najpoznatiji po ukusnim jelima sa roštilja, ostaje pri svojoj tradicionalnoj ponudi i sjajnim mesnim platama, ali svoju ponudu širi na izvrsne veganske juhe, vegetarijanske plate i veganske kolače.

Slastičarka Višnja je nastavila tradiciju te je i dalje vjerna kremšnitama i rigojančijima iz “Kontinentala”, ali je uz pomoć svoje šefice, Ive Piglić Lazić, koja je poznata po praćenju i stvaranju trendova, dala prostora i novim stvarima koje su ovoga puta došle u obliku veganskog kolača od mrkve i naranče, veganske čokoladne torte i kolača za dijabetičare, bez šećera koji su od petka u svakodnevnoj ponudi.

Svakako trebamo naglasiti da je ovo prva veganska ponuda kolača u Rijeci za koju smo čuli i koju smo jedva čekala otkriti i našim čitateljicama i čitateljima  te da vjerujemo i navijamo za ovu priču!

Foto: PR
Pripremila: Stilueta

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE