ZTC

U Karolina baru na Gatu Karoline Rječke dana 21. srpnja 2017.g. u 21:00h održan je izbor Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske. Šest finalistica modne agencije Tijara model managment borilo se za krunu najljepše. Laskavu titulu osvojila je prekrasna riječanka Katia Kuharić. Mlada i perspektivna, poznata po brojnim editorijalima i modnim revijama, Katia je oduševila žiri, ali i publiku svojim stasom, prirodnom ljepotom i osobnosti.

Uz modne revije, publika je uživala u bogatom glazbenom programu uz nastup mladog pjevača iz Istre Matea Pilata, dok je voditeljica večeri bila Maja ŠkufcaZa make up finalistica izbora bila je zadužena Iva Berišić i IBauty studio za uljepšavanje, frizure Karla Benić i hair studio Vintage iz Kastva.

Cvijeće za Miss  i pratilje dolazi iz cvjećarnice Tweety. Za dobar zvuk pobrinuo se Dboki sound službeni fotograf Giordano Cellich. Organizaciju izbora potpisuju Maja Vračarić direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta,  Tea Bulić i Paolo Batel. 

Od srca čestitamo Katii na velikom uspjehu i želimo joj svu sreću na daljnjim natjecanjima te ponosno predstavljanje naše županije!

Photo: Matea Kevrić

Pripremila: Stilueta

 

Kancelarija bar