ZTC

Bliži se Dan žena, a mi donosimo odlične preporuke koje će se svidjeti svakoj ženi. Trgovina Borša je otvorena u svibnju 2017. godine s idejom da Rijeku obogati asortimanom isključivo kožne galanterije, a uz stalne novitete i prekrasne kolekcije brzo je osvojila Riječanke i Riječane!

Borša se nalazi u Agatićevoj 2 u Rijeci

Boršu smo vam predstavili na našoj Stilueti, članak je odlično zaživio i dao nam motivaciju da zavirimo u modnu oazu i saznamo što su novoga pripremili svojim kupcima! Prvo nas je dočekala dobra vijest o promotivnom popustu, poznatog riječkog branda Rafaela, koji je desetljećima sinonim za vrhunski dizajn i kvalitetu. Torbe ove dizajnerice zaživjele su u svjetskim metropolama, a presretni smo što kreacije Jadranke Šegote možemo pronaći u samom centru grada. Njene torbe i remeni sada su promotivno sniženi 20%. Savršeno!

Ugodno nas je iznenadila i nova Ripani kolekcija koja će osvježiti svako proljetno izdanje, bilo da se radi o casual ili poslovnim prilikama, Ripani torba kruna je vašeg stila. Modele branda krase kvaliteta, široka lepeza boja, modela, veličina, kao i razne obrade kože: print, gamoš, sjaj, kroko. Torbe su lagane i pokrivaju sve dobne skupine i modne stilove. Ručno se šiju i obrađuju, a svoje su mjesto pronašle i u brojnim svjetskim medijima, stoga se nemojte iznenaditi ako vas Ripani torba koju ste odlučili kupiti pozdravi iz neke televizijske serije ili iz modnih žurnala!

A dok čekamo tople proljetne dane nadamo se da baš poput nas planirate i neka putovanja. Velik izbor putnih torbi zadovoljit će sve ukuse, ali i potrebe pojedinca i obitelji. Pravi kofer pravi je saveznik putovanja koji će se uklopiti u vaš odmor iz snova jednako kao i poslovni put koji ćete pamtiti po nekim novim uspjesima!

No, ako planirate putovanje ovih još uvijek hladnih dana, ne zaboravite toplo se obući i zaštiti od niskih temperatura. Naša su preporuka šalovi koje smo pronašli u Borši, kvalitetni materijali i uzorci, oplemenit će vaš stil opravdavajući svoju prvotnu funkciju, a to je najbolja kombinacija!
Dan žena prilika je da se nagradite i bitnim ženama oko vas date na važnosti. U brzim vremenima ovo je idealna prilika da usporite i jednom lijepom gestom usrećite ženu do koje vam je stalo. A vjerujte nam, ovo je mjesto u kojem se kriju brojne odlične ideje s kojima ne možete pogriješiti jer svaka žena voli kvalitetu i dobar stil.

Sve to krije se u BORŠI, u Agatićevoj 2, gdje vas čeka bogat asortiman i ljubazno osoblje koje svaki posjet čini posebnim iskustvom, a to je danas – neprocjenjivo!

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar