Ideja za marendu u centru Rijeke – Tonka fit svakog je ljeta veliki hit!
I

Vrući ljetni dani donijeli su optimizam, sretne trenutke, ali i želju da ugodimo našem duhu i tijelu. Jedna od najvažnijih stavki koja utječe na raspoloženje i energiju je naravno – hrana. O važnosti doručka više ne moramo, najbitniji obrok u danu često je upravo onaj koji pod okriljem obaveza zaboravljamo, ali uvijek postoji način da ga uvedemo u rutinu.

Naša je preporuka Tonka fit, kao doručak ili marenda, ovaj je obrok idealan ovih toplih dana, donosi energiju, osjećat ćete se poletno, energično i sito dok koračate prema novim dnevnim pobjedama. 

Tonka fit – svakoga je ljeta veliki hit! Tonka svježi posni sir sa vrhnjem, s domaćih pašnjaka Istre i Like može se kombinirati uz sjemenke, komadiće voća ili  – bez ičega. Visokoproteinski, ali niskokalorični obrok odličan je za marendu na poslu ili za pojesti u šetnji gradom „s nogu“.  Lagan i zasitan, idealan za ljetne mjesece. Tonku Fit možete pronaći u PIKO trgovinama u centru Rijeke.

Uživajte u ljetu i ne zaboravite voditi računa o zdravlju, zdravlje je uvijek na prvom mjestu, a put prema zdravlju je, između ostaloga, uravnotežena i kvalitetna prehrana.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci