Iz Splita dolaze prekrasne IB bags dizajnerice Ivane Bulić. Na Stilueti dolazi priča o njima!
I

Složit ćete se da smo stalno u potrazi za modnim detaljima, jer, oni zaista čine razliku. Kada imamo neki upečatljiv komad naša kombinacija je automatski bolja, ljepša i mi se bolje osjećamo. A koji je ženama draži modni dodatak nego unikatna i upečatljiva torbica? Pronašli smo jedan zanimljiv model i morali smo saznati koja to Hrvatska kreativka stoji iza njega.

Ivana Bulić, inače iz Splita, stoji iza brenda IB bags. IB bags je, uvjerit ćete se u nastavku, ima precool modele torbica.

Ivana ima 29 godina a po struci je zrakoplovni prometnik. A kako je došla na ideju izrade torbica, otkrila nam je Ivana.

Kako ste došli na ideju pokretanja vlastitog brenda i izradu torbica?

Velika sam zaljubljenica u torbe te sam se oduvijek željela iskušati u privatnom poslu. Tako sam odlučila stvoriti svoj vlastiti brend. Torbe su mi oduvijek bile velika ljubav i glavni dodatak koji nadopunjava svaki stil.

Vaše šarene heklane torbice su nam predivne. Kako izgleda izrada? Koliko traje?

Hvala Vam puno. Početak izrade je zahtijevao puno sati truda, rada i upornosti. Torbice su isheklane od traka koje sadrže 80 % pamuka i 20% viskoze. Svaka je izrađena prema želji kupca i zbog toga je unikatna. Izrada traje oko 20-ak sati rada.

One su super izbor za ljeto! A nama se jako sviđaju i novi modeli u vašoj ponudi – pearl bag. Odakle ideja?

Danas svi prate trendove u modi, a biti drugačiji u nametnutim trendovima nije nimalo jednostavno. Došla sam na ideju “must have” modela Pearl bag. Svakom izgledu naglašava ženstvenost i podiže cjelokupni stajling. Mogu podići dnevni look, a i odlične su za noćni izlazak te svečane prigode.

Kakve sve modele imate? I koje boje?

Trenutno u ponudi imam heklane Crochet bag te Pearl bag različitih dimenzija i boja. Različite boje od crnih do šarenih. Pearl bag imaju mogućnost različitih dodataka poput perja i izbora materijala perlica od staklenih do plastičnih.

Sve boje i materijale nastojim nabaviti po želji kupca.

Koji model je bio hit ove sezone iz vaše kolekcije?

S obzirom na to da sam prije nekoliko mjeseci počela raditi Pearl bag ove sezone hit su bile heklane neon torbice.

Gdje crpite inspiraciju?

Svoje slobodno vrijeme san uvijek koristila za izražavanje svoje kreativnosti pa su tako torbe nastale dio toga. Trudim se izrađivati ih kako bi bile prilagodljive svakom stilu. Jednostavne, a posebne. Najbitnije je imati viziju i strast prema onome što radite, a za mene moda nema granica.

Hvala draga Ivana na razgovoru, moramo priznati da su ti torbice stvarno prekrasne i teško bi izdvojili svog favorita – svaka je posebna i unikatna na svoj način!

Torbice možete naručiti na linku.

Prethodni tekst – POLA SRCA JE HRVATSKI BREND ŠALICA IZA KOJEG STOJI DIRLJIVA PRIČA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci