I Tower centar spremno dočekuje školarce!
I

Bliži se rujan i povratak u školske klupe, počinju velike pripreme i za djecu i za roditelje, sad je vrijeme kad se nabavlja potrebna oprema za školu – školska torba, knjige, bilježnice, pernice. Također, naše školarce valja opremiti i jesenskom garderobom, koja već spremno čeka u trgovinama Tower Centra Rijeka uz prigodne BACK TO SCHOOL akcije i popuste. Popis pogodnosti potražite na službenoj web stranici Tower Centra Rijeka.

Za sve vjerne kupce ili one koji će to tek postati, Tower Centra Rijeka povodom početka nove školske godine organizirao je i nagradnu igru koja traje do 10. rujna 2023., a u kojoj nagrađuje tri sretna dobitnika Tower poklon karticom: u iznosu od 150,00 €, 100,00 € i € 50,00 €. Potrebno je samo ostvariti jednokratnu kupnju u ukupnoj vrijednosti od najmanje 20,00 € (150.69 kn) u trgovinama Tower Centra Rijeka te na blagajni prodavaonice preuzeti nagradni kupon. Ispunjen kupon s osobnim podacima potrebno je ubaciti u za to predviđenu kutiju i pričekati izvlačenje dobitnika koje će se održati u ponedjeljak, 11. rujna 2023.

Osim nagradne igre, Tower je pripremio i Malu školu superheroja, neka nova školska godina počne s posebnim supermoćima, snažnih mišića i neustrašivog duha. Mala škola počinje u petak, 1. rujna i traje do nedjelje, 3. rujna 2023., na 2. katu Tower Centra Rijeka. Edukacija heroja bit će izazovna i zabavna, štite ih super herojski plaštevi i hrabri animatori. Superheroji koji polože ovaj važan test odlaze kući s diplomom. Na zabavnom dječjem poligonu koji se proteže na preko 50 m2 mališane očekuju sportske, društvene i kreativne aktivnosti, animacije. Pridruži se neustrašivoj ekipi, prođi cool poligon i zasluži ući u tim super heroja!

Termini održavanja programa:

Petak, 1.9.2023. od 17 do 20 sati

Subota, 2.9. i nedjelja, 3.9. od 11 do 14 sati i 17 do 20 sati

Aktivnosti: poligon, mini gym, – sprave za vježbanje, superjunaci memory, Art &craft – izrada bookmarka i ukrašavanja školskih olovaka

Tower Center Rijeka sljedeće tri nedjelje ostaje otvoren – 3.9., 10.9., 17.9., od 10 do 21 sat, kako bi svi školarci bili spremni za školu, do zadnje sitnice.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Potražili smo artikle na sniženjima u Tower Centru Rijeka i osmislili tri ljetna stylinga

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci