I ovoga ljeta biramo Hunić Design Sisters!
I

Hrvatska je baština neprocjenjiva. Povijest je ostavila trag na mnoge načine i prilika da ju implementiramo u neke segmente današnjice nešto je što jako cijenimo.

Baš kao i modni brand Hunić Design Sisters koji je upravo u tradiciji Lijepe naše pronašao temelj za svoju priču koju sestre Hunić iz godine u godinu uspješno i stabilno grade.

Od haljina, cekera, šešira, teško je odoljeti modi s potpisom sestara koje dok stvaraju svoju priču o uspjehu ne zaboravljaju na motive koje su naše bake i prabake čuvale i prenosile kako bi i mi danas imali “ono nešto”, a to su prepoznale Adrijana i Diana koje nas ne prestaju iznenađivati idejama iz svoje kreativne radionice.

Ono što nam se posebno sviđa su i matching kombinacije za majke i kćeri, a sestre Hunić imaju i matching majka-sin kombinacije koje već ulicama Rijeke ponosno nose Ivana Paris i sin Leonid.

Kupujmo hrvatsko, poštujmo naše i uživajmo u zaigranom modnom ljetu, naše su poruke dana dok nas već sada znatiželjno zanima što Adrijana i Diana pripremamo za jesen/zimu.

No, pomalo, prvo ljeto i sve te divne ljetne kreacije i modni detalji, donosimo link na  webshop – HUNIĆ DESIGN SISTERS zar nije sve posebno i predivno?!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci