NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERI ova subota rezervirana...

zadnje objave

I ova subota rezervirana je za djecu! Strašni Quorum Garden Kids u Halloween izdanju

Straaaaašni vikend je pred nama!  Quorum Garden Kids čeka na tebe i ovu subotu kad ćemo uz straaaašnu zabavu uživati u tematici Noći vještica.

U organizaciji Quorum Gardena i Avantura malih okica pripremaju se radionice, slatka iznenađenja te puno smijeha. Možete pogledati kako su se zabavili prošlog puta!

U 10h Quorum Garden Kids kreće s radionicom “Izrada strašnih bundeva – druženje s roditeljima” . Na radionici ćeš zajedno sa svojim roditeljem (može biti i baka, nona, teta,…) dubiti i ukrašavati bundevu. Bundeva te čeka u Quorumu no reci mami ili tati da te prijavi kako bi rezervirali mjesto samo za tebe. Detalji o prijavi na radionice čekaju te na kraju članka.

Od 12 – 14h očekuje te kreativna radionica “Halloween strašila” na kojoj ćeš izrađivati ukrase za Noć vještica.  

Nakon kratke pauze, u 16h kreće “Straaaašno bubnjanje” , radionica Ri Rock udruge. Radionica je namijenjena djeci od 4 – 7 godina te usmjerava djetetovu energiju na stvaranje ritma, glazbe, zvuka i kreativnog izražavanja.

Ri Rock Vrtić igraonice obuhvaćaju:
– učenje pjevanja, ritmova i zvukova
– razvijanje motorike
– razvijanje timskog rada, suradnje i zajedništva
– poticanje kreativnosti i stvaralaštva
– relaksaciju i opuštanje

Prijavi se!

Ukoliko si malo stariji/a i imaš od 7 – 10 godina rezerviraj svoje mjesto u grupi od 17h do 18h.  Radionica je osim učenja sviranja ritmova usmjerena na elemente timskog rada, suradnju, zajedništvo, fokusiranost te kreativnost. Prijave su također nužne.

 Uz program radionica uslikaj se na Halloween photo pointu ili se počasti slatkim zalogajima. Također te čekaju i tete koje će ti oslikati lice, ali se ne zaboravi maskirati! Svima pokaži svoju najdražu ili najstrašniju masku!

 Potrebno se prijaviti za sve radionice zbog ograničenog broja mjesta:

  • porukom na društvene mreže (FacebookInstagram)
  • putem mail adrese: info@maleokice.com

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE