ZTC

“Hvala Rijeka na ljubavi” poručila je na svojoj službenoj Facebook stranici Ana Bučević koja je u subotu održala predavanje u Rijeci na temu Što (ni)je ljubav što je ujedno i ime zadnje knjige omiljene autorice čija je riječ vrlo lako pronašla put do brojnih srca.

ZTC


 

Osim bestsellera, Ana na svom Youtube kanalu na kojem objavljuje motivacijska videa  broji preko  50 000 000 pregleda, a omiljena je među svim generacijama!

Ova je Splićanka u subotu još jednom osvojila srca Riječana, uz nova znanja o ljubavi, životu, odgoju, svi prisutni uživali su u nadahnutom, kreativnom i emotivnom putovanju s Anom koja se u Rijeku vraća 18.03.2018. seminarom Postanite svjesni kreator,  a naš je zlatni savjet: rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, jer sigurno će se tražiti mjesto više!

“Ljudi koji vas inspiriraju ne mijenjaju vaš život. Vi ga mijenjate. Gledajući ili slušajući njih vi vidite da se na život može gledati i drugačije. Oni vam to potvrđuju svojim primjerom. I zato vas inspiriraju. Jer nešto rade drugačije od većine. Zato i jesu drugačiji. 
Oni vas inspiriraju da to možete i vi. Tada vi mijenjate svoj pogled na život. I zato vam se život mijenja. Nije do drugih ljudi, nego do vas! Do vaše promjene pogleda na život.” Ana Bučević

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

 

Kancelarija bar