Hugo’s Bar u Zagrebu ima novitete, čeka vas fini doručak i sushi ponuda!
H

U posljednje vrijeme, svi smo nekako željni druženja, novih okusa i uspomena. Često je vrijeme faktor koji na to utječe pa ono slobodno težimo što kvalitetnije provoditi. Svima poznat i omiljen – Hugo’s Bar je,na oduševljenje svojih vjernih gostiju i svih onih koji će to tek postati, uveo zanimljive novitete kojima je zaista teško odoljeti. Općenito, Hugo’s Bar je mjesto poznato po day’n’night filozofiji. Od one prve najukusnije jutarnje kavice i cijeđenog soka, hrskavih kroasana pa sve do maštovitih i oku primamljivih, večernjih koktela.

Za ovu sezonu i još ugodniju jesen, kreativci iz već svima poznatog zagrebačkog bara, pripremili su fine doručke i odličnu sushi ponudu koju ako već niste, svakako morate probati.

Mnogi kažu da se po jutru dan poznaje, a postoji li savršenije od ukusno pripremljenog doručka i najmirisnije kavice? Uživanje u egzotičnim okusima uz ispijanje omiljenog koktea je uvijek dobra ideja, a za takve ideje jednostavno moramo pronaći mjesta u svojim kalendarima. Karakterističan po svojoj nevjerojatnoj transformaciji, Hugo’s Bar je mjesto gdje svatko može provesti idealno jutro i još zabavniju večer. Savršen za privatne i poslovne sastanke, upravo radi svoje lokacije, a uz bogatu ponudu definitivno nudi sve na jednom mjestu. Dok ispijate kavu s najboljom prijateljicom, mališani se mogu igrati jer je vrt u potpunosti prilagođen najmlađima.

Divan interijer, blizina Jaruna, bogata ponuda pića ali i ukusnih obroka će svakoga tko voli uživati, garantirano oduševiti. Od trenutka kada je otvorio svoja vrata, postao je omiljena lokacija brojnih uspješnih evenata, domjenaka, vjenčanja, rođendana, promocija te svih bitnih događaja.

Jarunska 5 u Zagrebu, adresa je na kojoj ćete se uvjeriti da postoji jedno mjesto za savršen početak i kraj dana.

Fotografije: Bojan Zibar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci