Hrvatsko narodno kazalište motiv novih narukvica branda MOJATI
H

Nakon narukvice s motivom Zagrebačke katedrale, na red je došlo novo omiljeno mjesto za izlazak – Hrvatsko narodno kazalište

Želeći stvoriti brend čiji su motivi svjedoci prepoznavanja, izdvajanja i pretakanja svakodnevnih događaja, onih lijepih i manje lijepih, u proizvode sa snažnom porukom, nastao je MOJATI. Dvojac koji se krije iza brenda mlade su studentice Jelka i Ira koje od 2017. arhiviraju zagrebačke događaje te od njih stvaraju moderne suvenire, suvenire u ulozi uspomena.

Osnovna ponuda sastoji se od narukvice s motivom licitarskog srca i narukvice s motivom zagrebačkog tramvaja, a nakon potresnog (u doslovnom i prenesenom smislu riječi) razdoblja niknula je nova MOJATI Zagrebačka katedrala i postala simbol zajedništva, solidarnosti i borbe za istinske vrijednosti.

Zagreb, koji je svakodnevno suočen s brojnim izazovima, neiscrpan je izvor ideja, a one najposebnije postaju novi Mojati motivi. Ovaj najnoviji priča o otporu i stvaranju uspomena boreći se za one bitne, prave vrijednosti.

Inspirirani mladim ljudima koji su zadnjih tjedana pronašli novu omiljenu, a ujedno i jedinu destinaciju za izlazak, u našu ponudu uveden je motiv Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Donedavno nezamisliva vremena iziskuju atipične metode druženja, a nova narukvica čuva upravo te uspomene, bez kojih Zagreb ne bi bio isti.

Naravno, narukvica je stvorena i za sve one koji ne mogu odoljeti najboljem od kulture i umjetnosti što nam je slučajno pružila ova središnja kazališna institucija u Hrvatskoj. Veseli nas što je upravo ona posudila svoja dvorišta za druženje. U znak zahvalnosti našoj zgradi HNK, što stoji na istom mjestu još od 1834., dvojac iza brenda napravio je simboličnu narukvicu tlocrta donjogradskog bloka na kojem se nalazi HNK, poznatiji kao Trg Republike Hrvatske.

Za svako sjedeće mjesto u kazalištu, stvorena je po jedna narukvica i to u zlatnoj, srebrnoj i crnoj varijanti, s podesivom veličinom špagice. Ovo limitirano izdanje za sada se može naručiti direktno putem instagram i facebook profila. Pakiranje uz priču ilustrira Đir oko HNK i prikazuje kretanje pojedinaca unutar kolektiva kroz druženje. Stoga razmijenite ovaj detalj sa svojom omiljenom ekipom za izlaske.

Podsjećamo i na potpuno novi proizvod u ponudi – Zagrebačka katedrala više se ne nalazi samo na narukvicama, od sada dolazi i u obliku skulpturice visoke 12 centimetara. Baš kao i na narukvicama, tornjevi se mogu odlomiti te, po želji, vratiti na skulpturu. Prilikom dizajniranja pakiranja vodili smo brigu o očuvanju prirode i minimaliziranju potrebnih resursa za transport, pa će svaka katedralica biti dostavljena u eco-friendly pakiranju.

Za sve one koji vole klasike, tu je i nova boja narukvice s licitarskim srcem – crvena glossy! Za kupnju nje, ali i ostalih MOJATI proizvoda prošećite Zagrebom do prodajnih mjesta: Tvoje, NTS Dance Store, Cro memory shop, Muzej za umjetnost i obrt, Kula Lotršćak, TISAKmedia, Galerija Klovićevi dvori te SOHO trgovine.

Odaberite svog favorita i postanite dio kolektiva kojemu je stalo do promicanja hrvatske baštine. Pratite i nas jer uskoro ćemo na našem Facebooku imati darivanje organizirano u suradnji s MOJATI brandom te ćete moći osvojiti narukvicu po izboru.

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci