Hrvatski Kreator TV ugovorio produkciju i emitiranje cijele sezone europskog NASCAR-a!
H

KREATOR TV i NASCAR WHELEN EURO SERIES ugovorili su ekskluzivnu suradnju te će Hrvatski TV kanal producirati i prenositi sve utrke ovogodišnjeg spektakularnog NASCAR-a.

Suradnja je krenula prošle godine produkcijom na Grobniku nakon čega je Kreator TV dobio poziv da odradi Španjolsku utrku, a sada je ugovor potpisan za sve utrke sezone! Kreator TV je specijalizirani kanal za motorsport sa sjedištem u Jastrebarskom. Osnovan je 2011. isključivo za prijenose Formule 1 da bi 2013. Proširio svoj sadržaj na sav motorsport. Jačanjem vlastitih produkcijskih kapaciteta u 2020. Kreator TV je počeo brži rast i otvaranje novih tržišta. Danas je prisutan u svim većim kabelskim i IPTV operaterima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini s dosegom od preko 3 milijuna gledatelja, a od ovog travnja krenuo je i Kreator TV Slovenija na slovenskom jeziku koji može pratiti preko 690.000 gledatelja.

“Uvijek radimo na tome da fanovima ponudimo najbolji mogući show i definitivno osiguravamo jednu od najboljih trkaćih serija u Europi. Vrlo smo sretni što smo postigli partnerstvo s Kreator TV-om da razvijamo I poboljšamo NASCAR TV sadržaj za naše brojne fanove diljem svijeta koji nam se ne mogu pridružiti na trkalištima. S Davorinom imamo zajednički cilj emitirati I zapaliti iskru NASCAR-a kroz svaki mogući uređaj putem live streaming platformi te TV partnera diljem svijeta.” izjavio je Jerome Galpin, NASCAR WHELEN EURO SERIES CEO & Predsjednik.

“Jako smo ponosni da radimo s jednim od najpoznatijih sportskih brendova u svijetu. NASCAR Whelen Euro Series dokazano je atraktivna trkaća serija koju prate stotine tisuća fanova. Naši višejezični prijenosi doprinose dodatnom dosegu , a planiramo ih proširiti na još više zemalja. Sretni smo za ovu priliku te ćemo podići prijenose i doseg na novu razinu!” izjavio je Davorin Štetner, osnivač i direktor Kreator TV-a. 

Hrvatski prijenos je na Kreator TV Hrvatska, slovenski na Kreator TV Slovenija, a engleski je na YouTube kanalu Kreator TV te platformi Motorsport.com

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci