Hrvatski kreativci: Svicha je novi brend na domaćem tržištu
H

Ovog Božića želite pokloniti nešto jedinstveno? Nešto što u kuću donosi smijeh? Želite oplemeniti nečiju svakodnevnicu poklonivši sjećanje na ljepotu te iste svakodnevnice? A najljepša i najuzbudljivija je svakako blagdanska svakodnevnica i sitni trenutci koji je čine najradosnijim dobom godine!

Obitelj, ljubav, blagdanski stol i zajedništvo – upravo to bili su light motivi za nastanak Svicha – svijeća koje mirišu na kolačiće i čine da se nasmiješ od srca.

Svicha mirisne svijeće izrađene su od sojinog voska i prirodnih mirisnih ulja. Njihov simpatični karakter otkriva se već u imenu, mirišu na – bakine kolačiće. Svijeće prožete mirisom cimeta i citrusa mogle bi, osim tračka nostalgije, probuditi i želju za pokojim kolačićem!

Ipak, ono što Sviche čini posebnima su četiri prekrasna vizuala koja ih čine savršenim poklonom. Njihovi natpisi podsjećaju na sve ono što čini naše blagdanske dane nezaboravnima. Podsjećaju da je naša jednostavna svakodnevnica i svaka njena rečenica, svaki njen sitni trzaj, itekako vrijedan uzdizanja i slavlja.

Idealan božićni poklon!

”Nama najdraži vizual kaže ”Znam da od jutros nisi stala”, a upućen je svima onima koji dane pred Božić provode pospremajući i kuhajući, pripremajući se za najveseliji praznik u krugu obitelji. Nasmijat će, zasigurno, baš svakoga tko se u toj rečenici pronalazi. Ili u njoj pronalazi nekog svoga.” – otkrivaju nam Ivana i Maja Vican, snaha i svekrva, poduzetnice koje su, osim uspješnog brenda nakita kojeg već imaju, stvorile i Svichu.

”Drugi simpatični vizual poručuje ”Sam u kući i sarme tri puta dnevno” ide onima koji u Božiću vide sjajno priliku za opuštanje uz film ili, pak, opuštanje uz hranu. Ili oboje.” – dodaju.

Tu je i jedan vizual koji podsjeća da je smisao Božića ipak u ljubljenju i grljenju najmilijih, a ne u kuhanju i spremanju. Svima nam treba jedan takav. Četvrti, ali nimalo manje lijep, vizual poručuje samo ”Sretan Božić”. Univerzalan je i prikladan za svaku priliku.

Cijena Svicha je 65 kn, a dvije ili više svijeća mogu se kupiti već po cijeni od 50 kn. To ih čini zgodnim i pristupačnim poklonom. U izradi Svicha mislilo se i na okoliš pa su pakirane u papirnato pakiranje, izrađene od visoko kvalitetnog sojinog voska i prirodnih mirisnih ulja. Dolaze u jednostavnim staklenim teglicama kojima je, nakon potrošene svijeće, lako naći novu namjenu.

Sve vizuale Svicha možete razgledati na njihovom Instagram profilu, a vjerujemo da će ovaj sitni, ali pomno osmišljen poklončić razveseliti baš svakoga. Ako vam nedostaje ideja za poklon, možda vam baš ovaj hrvatski brend donese dašak novih ideja.

Foto: PR 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci