Hrvatski kreativci: Nova kolekcija PERLET vjenčanog nakita za kosu!
H

Stigla nam je nova kolekcija PERLET vjenčanog nakita za kosu. I ove godine PERLET nas je oduševio svojom novom kolekcijom kojom će zasigurno i sve buduće mladenke biti jednako oduševljene kao i mi. Bez obzira na koronu i smanjeni broj vjenčanja koja se održavaju u Hrvatskoj PERLET je odlučio pripremiti novu kolekciju kao što to čini svake godine. Ovo je šesta kolekcija do sada što znači da PERLET uspješno posluje u Hrvatskoj već 6 godina.
Kolekcija za 2021. godinu nosi jedno posebno toplo ime, HEART COLLECTION. Ove se godine dizajnerica Greta Miloš odlučila voditi vlastitim emocijama i odati počast svim ženskim osobama iz njene obitelji koje su njenom životu darovale smisao te pružile bezrezervnu podršku u svim njenim životnim odlukama i događajima.
„U ovo doba kada smo socijalno ograničeni i ne možemo vidjeti bližnje kada god poželimo imamo više vremena za promišljanje i uviđanje kako nam je obitelj vrlo dragocjena i da bez nje ništa nije onako kako treba biti te koliko je bitno izdvojiti vrijeme za druženje s bližnjima“ kaže dizajnerica Greta.

PERLET, nakit s hrvatskim potpisom

U novoj kolekciji se može naći uistinu za svakoga ponešto. Za svoj poseban dan možete odabrati ukosnicu, češljić, vjenčić, obruč ili krunu a za one mladenke koje ne preferiraju nakit u kosi PERLET je izbacio i tri nova modela naušnica. Cijela kolekcija je prožeta Swarovski kristalima, riječnim biserima i staklom a paleta boja je vrlo nježna i topla.
Nova PERLET kampanja je rezultat talentirane ekipe. Za fotografije je zaslužna Karmen Poznić, make up potpisuje Nina Bukvić, frizuru potpisuje Venera Vorfaj iz salona Teuta a model je Ema Galogaža iz agencije Talia model koja na sebi ima prekrasne Alduk vjenčanice.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci