Hrvatski kreativci: Mirna Sišul pokazala crteže koji su pravi hit
H

Ako ste iz Rijeke i ljubiteljica ste vesele, neobične i razigrane umjetnosti i dizajna, ime Mirna Sišul  sigurno će vam zvučati poznato. 

Mirna Sišul je samostalna umjetnica sa završenom Akademijom primijenjene umjetnosti. Već dvadeset i jednu godinu bavi se umjetnošću, a školovanje je započela kao jedna od prvih polaznica škole za primijenjenu umjetnost u rodnom gradu Rijeci. 

Kreativna i uvijek vesela Mirna

Mirna je poznata po spajanju različitih umjetničkih formi: slikarstva, uređenja interijera, modnog dizajna, ilustracije… Dobitnica je više nagrada za slikarstvo, a do sada je održala četrdeset i osam samostalnih izložbi! 

Svojim umjetničkim djelima slikarstvu daje potpuno novu dimenziju a nas su njezini zadnji crteži oduševili. 

Povodom Valentinova Mirna je nacrtala duhovite ali i preslatke crteže.

Svaki zanimljiv crtež nosi dirljivu ljubavnu poruku. Svaka Mirnina objava širi pozitivu, uvijek nas podsjeća na to koliko je život u biti – jednsotavno lijep. 

Idealan i unikatan poklon za Valentinovo. 

Osim zanimljivih crteža, Mirna ima zaista raznovrsnu ponudu u svojoj kolekciji- od tapeta za zid, slika u velikom i malom formatu, slika s okvirom, odjeću, modne dodatke…  Kad darujete umjetnost, darujete dobru stvaralačku energiju i šaljete jasnu poruku kako vam je osoba bitna i posebna. Ovo je poklon bez greške, za Valentinovo i svaku drugu priliku. Za kraj, najbolje da posjetite službenu web stranicu! 

Izvor: mirnasišul.com

Foto: Mirna Sišul Facebook

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci