Hrvatski brend Sapunoteka za ambasadoricu odabrao Lu Jakelić!
H

Immortelle je francuski izraz za cvijeće koje nikad ne vene – smilje. Vječna ljepota krije se u cvjetovima smilja. Upravo ono prati poznatu glazbenicu i kantautoricu Lu Jakelić od ranog djetinjstva koje je provela okružena poljima smilja u rodnoj Podravini pa do suradnje sa Sapunotekinim brendom prirodne kozmetike i prirodnih sastojaka, među kojima je i smilje.

No, Immortelle može biti izraz i vječne ljubavi koja nikad ne jenjava, baš poput one majčinske – bezvremene, bezuvjetne i nesebične. A kako se bliži Majčin dan koji se ove godine obilježava 9.5., Sapunoteka i Lu odlučili su iznenaditi i pokloniti jednom sretnom dobitniku paket „Najbolja mama“. Paket se može osvojiti putem giveawaya na Instagram kanalu Lu Jakelić.

Paket se može kupiti i preko web shopa Sapunoteke, a namijenjen je svim mamama (ili majčinskim figurama koje god one bile u našim životima). Najbolje od svega je što Sapunoteka od svakog prodanog paketa donira 40 kuna SOS dječjim selima u Hrvatskoj. Ovu humanitarnu akciju i sve SOS mame može podržati svatko.

Osim što Lu voli biljne mirise, a smilje smatra fascinantno ljekovitim, ona teži živjeti održiv način života te se prije dvije godine u potpunosti okrenula prirodnim i održivim proizvodima. Sve su to vrijednosti koje i Sapunoteka brend promovira još od 2009. godine kada je osnovana iz ljubavi prema prirodnim sastojcima na obalama Jadrana. Mirišljavi Sapunotekini ručno rađeni proizvodi su etični, veganski i cruelty free, zaštićeni ekološki certificiranim konzervansom. Ujedno su pakirani u ekološkoj ambalaži, od prepoznatljivih aluminijskih tuba koje čuvaju proizvod od oksidacije i kontaminacije, do recikliranog kartona.

Lu Jakolić

Lu navodi: „Volim prirodnost u svemu, tako i u kozmetici. Stoga sam i odabrala Sapunotekine proizvode – da znam što stavljam na svoju kožu te da sastojci nisu nikome naudili. Pazim da su sastojci u svemu što koristim cruelty free i prirodni.“

Osim toga Lu najviše voli jutarnju njegu, u njenoj torbici će se uvijek naći balzam od kamilice za usne, Sapunotekina krema za ruke te krema za zaštitu od sunca, a navečer obavezno skida šminku. Najviše uživa kada radi, ali kako je za kreativan i intenzivan posao umjetnika potrebna i dobra energija, voli vrijeme provoditi u tim „malim“ bitnim ritualima koje ju ispunjavaju. Osim njege tijela i lica uz Sapunotekine proizvode (koju otkriva u videu jutarnje rutine), Lu voli raditi jogu, meditirati, pisati pjesme i provoditi vrijeme u prirodi, šetnji i sa svojom macom Nalom.

Stoga smo vrlo sretni što je naš brend Sapunoteke ostvario suradnju s Lu kao istinskim predstavnikom vrijednosti koje se danas sve više priželjkuju, pogotovo od mladih influencera. Istovremeno nježna i snažna, autentična, jednostavna, iskrena i svoja. Svakako  povezana s prirodom i sobom.

Povodom obilježavanja Majčinog dana, Lu kaže kako čuva sve mamino: „riječi, kopče za kosu, prave bisere, a i one koje me naučila životno. Kada je nema blizu, mama mi ponekad bude i neka prijateljica, sestra, pa – i moj producent ili prijatelj.“

Podržite ovu humanitarnu akciju kupnjom paketa „Najbolja mama“ na web shopu Sapunoteke (https://sapunoteka.com/en/products/sapunoteka-poklon-paket-najbolja-mama), zaigrajte giveaway na Instagram kanalu kod Lu i nemojte zaboraviti nazvati mamu te joj pokloniti svoje vrijeme i lijepe riječi. Mama je to zaslužila. Svim majkama želimo sretan Majčin dan posluživši se riječima poznatog Ericha Fromma: „Majka je hrana, ljubav, toplina, zemlja. Kad te ona voli, znači da si živ, ukorijenjen, da si kući.”

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci