Hrvatski brend ANOVI novom kolekcijom proslavio sedam godina rada!
H

Za najatraktivnije događanje u Splitu proteklog vikenda pobrinula se modna dizajnerica Ivona Glavaš koja je protekli vikend predstavila svoju novu kolekciju kojom je proslavila sedmi rođendan svog brenda. Modno druženje održano je u restoranu “Zora bila” gdje su uzvanice uživale u kreativnoj kuhinji koju osmišljavaju kuharski i životni par Sandra & Dane.

Atraktivne modele nosile su dame iz splitskog javnog života među kojima su bile pjevačice, glumice te supruge domaćih sportskih i glazbenih zvijezda; bivša manekenka Iris Rajčić, pjevačica Andrea Šušnjara, glumica Ana Gruica Uglešić, nekadašnja misica i fitness instruktorica Renata Lovrinčević te Ana Čagalj, supruga popularnog pjevača Joška Čagalja Jole – koje su oduševile dizajneričine kreacije za ovu zimu.

Restoran ”Zora bila”

U najnovijoj Anovi kolekciji je dvanaest modela, između ostalog kaputi, odijela te haljinice. Zvijezda kolekcije je haljinica od tri dijela koja se sastoji od suknjice, korzeta i majice. Odijela su ovoga puta u kombinaciji s hlačama te sa suknjama, a veliku pažnju posvetila je kaputima. U novoj kolekciji po prvi put je od materijala koristila jeans, uz njoj omiljenu vunu, kožu i pamuk.

S ovom sam kolekcijom napravila i stilski odmak te sam puf rukave zamijenila sa spuštenima rukavima koje sam pojačala jastučićima. Time sam dobila na eleganciji, uz to što takvi rukavi dodatno naglašavaju žensku siluetu – zadovoljna je mlada kreatorica, koja je na događanju predstavila i novi vizualni identitet njezinog brenda. Logo je sada ispoliraniji, ozbiljniji, elegantniji i profinjeniji. Kao i cijela nova kolekcija – rekla nam je Ivona Glavaš, s kojom se slažu i poklonice njezine mode.

Foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci